Дори тунингорания ми боксер теам (09) не се опира до работа като на тази вилка.
Просто едно такова усещане да знаеш че можеш да разчиташ на вилка.
Също колкото повече тренирам освен каране, толкова по добре се чуствам.
rumbala написа:Пристигна доставката на кучо с храната и най-яките купички за вода и вкуснотиииииййййиийийийийкии
EmZo написа:http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/487760_3800423483518_478820407_n.jpg

Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Niksancho96 написа:Потроших левия лагер на средното
iioorrddaann написа:Niksancho96 написа:Потроших левия лагер на средното
Значи лявата ти половина тежи повече.![]()
![]()
![]()
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
iioorrddaann написа:Niksancho96 написа:Потроших левия лагер на средното
![]()
![]()
BurNiNg_IcE написа:iioorrddaann написа:Niksancho96 написа:Потроших левия лагер на средното
![]()
![]()
Просто си го държи в левия крачол
Niksancho96 написа:BurNiNg_IcE написа:iioorrddaann написа:Niksancho96 написа:Потроших левия лагер на средното
![]()
![]()
Просто си го държи в левия крачол
И портфейла ми стои там, затова се потроши
Ozzie написа:EmZo написа:http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/487760_3800423483518_478820407_n.jpg
~ 1,44 к.с.
deni032299 написа:Надявам се времето да е хубаво.
valenti написа:За някакви си 100на км в жегата, съм свалил 3 килца!?!![]()

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта