Ще е по-лесно, ако става въпрос за конкретни продукти. Има прилична разлика в работата на различните модели на Марзочи(в зависимост от използваната технология на компресия и рибаунд), а както ти казаха вече и в годините на производство(става дума за 2008). От "лошите" години има оплаквания, най-вече, относно надежността.
http://www.mtbr.com/cat/suspension/2008-forks/marzocchi/66-ata/prd_416238_1565crx.aspx Както виждаш, въпреки всичко има рейтинг над средното. За Домейна
от познати знам, че не прави пробелми и е доста солиден(изисква и малко поддръжка).
Препоръчвам ти да се поразровиш(ако имаш конкретен продукт предвид) в Bikeradar и MTBR.
Успех!
ПС1:За подобряването и влошаването на Марзочитата и Рок шоковете, няма да коментирам...само ще кажа, че звучи малко инфантилно.
ПС2:Предлагам, който дава някакво мнение, ако няма да се обосновава, поне да каже с коя от вилките кара(или е карал). Аз тук виждам само хора с Домейни, има само един Дроп-офф.
Мой ред: В момента разполагам с 55R, имам допир(малък, две-три кръгчета) с Домейн, Карал съм(~40 км) 66RCV по сериозни терени.
Поздрави!