valentin.georgiev написа:Здравей,
аз лично тази пролет си качих Orux Maps и бих казал, че съм доволен от приложението.
valentin.georgiev написа:Здравей,
аз лично тази пролет си качих Orux Maps и бих казал, че съм доволен от приложението.
PtD написа:valentin.georgiev написа:Здравей,
+2
Pr3d4t0R написа:MyTracks става, но ти трябва постоянна интернет връзка, което рядко е възможно в планината.
PtD написа:Pr3d4t0R написа:MyTracks става, но ти трябва постоянна интернет връзка, което рядко е възможно в планината.
Не знам дали сте наясно, но My Tracks всъщност си е tracklog върху Google Maps. Може да се ползва и без интернет връзка, но няма да виждате картата, а само ще записва координатите.
PtD написа:Pr3d4t0R написа:MyTracks става, но ти трябва постоянна интернет връзка, което рядко е възможно в планината.
Не знам дали сте наясно, но My Tracks всъщност си е tracklog върху Google Maps. Може да се ползва и без интернет връзка, но няма да виждате картата, а само ще записва координатите.
tanec написа:Аз бих добавил My Tracks.
За офлайн потърси в маркета:
- RMaps
- MyTrails
- Orux Maps
edinmilion написа:MyTrails също ми допада, има опция да кешира направо квадрант от картата
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 371 госта