Модератор: Модератори в пазара
dimo1882 написа:nmutafova написа:dimo1882 написа:nmurafova Закупих вилка от въпросния човек.След като тръгнах да я монтирам установих,че стержена и е рязан и от 255мм е на 225 мм. nmutafova го беше написал в обявата си. Попитах го дали ще стане след като той беше написал,че е като нова и единствения и минус е,че няма стикери по нея..След като видях,че е 225 мм му писах преди да ми я прати дали не се е объркал че е 255 .. Отговор не получих,вместо това на др ден вилката беше при мен .Не съм особено компетентен и я взех на доверие..Оказа се,че е рязана и няма да стане..Обадих се най-добронамерено да го попитам дали е възможно да се направи компромис и да я върна като разходите по транспорта да са от мен,но не получих този компромис,като ми се каза,че нямало как да не стане вилката и ми пожелаха лек ден .. Сега дадох 15 лв за някви си headlock-ове,при които чета че работата изобщо не енадеждна,тъй като стержена стига до първия болт на лапата,малко над него .. В случая nmutafova не е излъгал за нищо,въпроса е,че можеше да направи компромис от невежеството и доверчивостта ми! п.с може би единствено излъга,че знае какво продава и че държи хората на които го продава да са доволни,е аз не съм! Изгорях със 70-80 лв покрай тази вилка и сега трябва да търся нова,а тази да продавам .. Ще ми е за урок!
Моля администратора да погледне какво съм писала за обявата и да прецени дали нещо съм излъгала или ощетила обекта на тази побликация.Нагледно писах,че вилката е ползвана 1 месец и,че стержена е 225mm.Какъв е проблема?Аз ли съм виновна,че днешната младеж не може да чете?А нищо не казва дали с добро сърце не му намалих и цената само и само да се забавлява момчето![]()
Направи добро и го хвърли в морето!
Проблема е,че когато отидох да взимам вилката,дори не беше отбелязал опцията да видя,преди да я платя .. Наложи се да ти звънят,за да те питат може ли ? Съответно ти говори с мен по телфона и надълго и нашироко ми обесняваш колко си коректен и колко е важно за теб хората да са щастливи с покупките си .. Колкото до отстъпката от 10 лв,която ми направи,мисля че е нормално като напишеш " Коментар за бързите" все пак да го има този коментарКакто и да е,два-три дни по-късно след като ме убеждаваше по телефона в коректността си, ти ми пожела лек ден със затваряне на телефона
) И между другото имаш доста мъжки глас,че да пишеш в женски род .. Няма да се повтарям и да навлизам в по-задълбочени спорове,но считам за редно да се защитя и да покажа,че освен,че мога да чета - умея и да пиша ..Сега ти пожелавам на теб лек ден и не ме занимавай повече с личността си ..
Skoinks написа:
стока
Downhill_01 написа:msniki продава totem за 550 лв... той казва че вилката е без проблеми но преди не много време тотемът беше продаден от един мой приятел със доста луфт проблеми с ушите за спирачката и драскотини по стеншъните за 400лв правете си сметката с този .. да не съжалявате после !!![]()
![]()
gogodh написа:Todorovvv Продаде задна капла, на коята балона и е накриво и оста е 120 мм(водеше се 135). Също тъка по негови думи беше права, но не е... Скайпът му е martiin_vd4
Aко искате купувайте части от него, но мен ме излъга и сега си троша главата по сервизите...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта