ROCK SHOX TOTEM 2012

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

ROCK SHOX TOTEM 2012

Мнениеот Mom » Вто Сеп 25, 2012 3:50 pm

Здравейте :))
Имам проблем с горепосочената вилка и ще ви бъда благодарен ако някой ми помогне да разреша един много дразнещ проблем поне за мен.
Самият проблем е ,че вилката съм я купувал чисто нова от форума от човей ,който не познавам лично и явно не е знаел за този проблем, защото той се появи при мен след няколко състезания.Стержена ми пука брутално гадно а това както знаете е супер изнервяшо, особено когато си карам из града и то бавно.Сменял съм чашки 2 пъти но никаква промяна...Не е пукната рамката и незнам вече какво да направя.Дали ще може да се набие нов и ако да откъде мога да си го закупя ??
Mom

Рейтинг: 1200

Re: ROCK SHOX TOTEM 2012

Мнениеот Ozzie » Вто Сеп 25, 2012 6:28 pm

Mom написа:вилката съм я купувал чисто нова от форума от човек ,който ...... явно не е знаел за този проблем, защото той се появи при мен след няколко състезания. Стержена ми пука брутално гадно...

В такъв случай, защо изобщо намесваш продавача?!?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Crimson » Вто Сеп 25, 2012 6:50 pm

Проблема ти е там където тръбите влизат в короната :) Не мисля, че има начин да се оправи, с малко късмет след време може и да затихне.
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Рейтинг: 2000

Мнениеот Mom » Вто Сеп 25, 2012 10:24 pm

неее.. не го намесвам просто съм се объркал писах го набързо :beer:
Mom

Рейтинг: 1200

Назад към Веломеханик