Та, да се върна към темата, изникна следният проблем - свързах се с Николай от NIko Bikes и се оказа че HT3 я има в наличност единствено с размери 16.5" и 20.5". Доколкото разбрах е по-зле да се кара с по-малка рамка отколкото с по-голяма та 16.5"-вата отпада. Въпросът ми е 20.5", че е голяма е голяма, но до каква степен е по-голяма. Мога ли да я карам без чак толкова проблеми или е по-добре да си поръчам оригиналната рамка HT1, но с правилният размер. По принцип не бих задавал подобен въпрос, но Ht3 ми харесва доста повече на вид и е малко по-здрава. Не очаквам да счупя дори HT1, но все пак имам известен опит с off-road каране, та колелото няма да се пази чак толкова и затова реших, че е по-добре да взема другата рамка.
Извинявам се, че задавам въпрос за който е изписано хиляди редове и на който знам вече отговора, но ми трябва съвет от хора карали с различни размери рамки и знаещи какви проблеми се пораждат от неправилният размер.Също така искам да попитам нещо, на което така и не успях да намеря отговора, а разгледах всички налични теми за рамките Ram HT-1 и Ram HT 3: видях, че 1-цата се води начален клас рамка, докато 3ката е среден, въпреки, че е по-евтина. Наистина има някаква чак толкова голяма разлика в издръжливостта на двете и изобщо има ли смисъл да се насочвам към 3ката, ако не успея да намеря моят размер.
Благодаря предварително за отговорите ви