Pakroid написа:Здравейте, от доста време съм хвърлили око на RAM HT.ONE.1, но се оказа че в момента нямам парите за него. Загледах се в по-евтиния модел RAM HT.ONE.3 и забелязах, че единствената разлика е в спирачките. Карам предимно градско и рядко в гората, с колелото което съм в момента е с най-обикновени V-brake и съм нямал проблеми при спиране.
Някой би ли дал съвет дали си струва толкова много да дам още 250лв. за едни хидравлични спирачки ? На по-късен етап мога да сменя v-brake-а с хидравлични все пак мисля...., просто имам нужда от по-ново колело и някак не ми се чака повече....
karmakarma написа:еми слушай себе си...фирми като рам са с доста надути цени в сравнение с крос,тва е моята преценка за нещата.това което ти предлага рам е същото което и крос разликата е в цената,при кроса е по евтино. не си ги представяй рам като лъч светлина в велосипедния мрак
MacLeod написа:karmakarma написа:еми слушай себе си...фирми като рам са с доста надути цени в сравнение с крос,тва е моята преценка за нещата.това което ти предлага рам е същото което и крос разликата е в цената,при кроса е по евтино. не си ги представяй рам като лъч светлина в велосипедния мрак
Да и велосипедите от метро за 150 лева са същите като тия за 1500 евро ( Нищо, че от първия тип съм карал от магазина до нас около 5 км и то се счупи ). Тогава защо да си купува човек колело за толкова много пари..
А има едни "coca cola". Сигурно ги дават като награда от капачките. Те пък са най - добри. Истински машини.)
tanec написа:Тук не става въпрос за "метро" серията на Cross, а за велосипеди, достойни конкуренти на РАМ, Драг и т.н. , които са с около 20% по-ниска цена
Глупости. Това, че си карал колело с износена верига/венци/плочи, не значи, че тези класове прескачат. + са на по-скъпите класове са 3 неща :В заключение мога да предупредя всеки, който си взима колело и мисли да го кара, в никакъв случай да не взима движение на шимано по - нисък клас от деоре, защото е опасно за здравето. Казвам го от опит. Ако все пак имате подобно движение на колелото, никога ама никога не се набирайте прави върху него.
xcrider написа:MacLeod, случайно моделите GRIP и TRACTION да си видял, или само си говориш?
http://crosscycle.com/promo/12.htmГлупости. Това, че си карал колело с износена верига/венци/плочи, не значи, че тези класове прескачат. + са на по-скъпите класове са 3 неща :В заключение мога да предупредя всеки, който си взима колело и мисли да го кара, в никакъв случай да не взима движение на шимано по - нисък клас от деоре, защото е опасно за здравето. Казвам го от опит. Ако все пак имате подобно движение на колелото, никога ама никога не се набирайте прави върху него.
-превключване
-тегло
-намалено тракане
MacLeod написа:Аз карах един скот, купен от байкцентъра с шимано аливио. Прескачаше от самото начало, до самия край когато ми свиха колелото. Нито настройки ( в сервиз ), нито нищо не оправи работата.
MacLeod написа:На който му харесват да си ги кара. За мен шимано в ниските класове под деоре са си боклуци.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта