kibikoff написа:заслон Ботев - х. Рай - в. Ботев - х. Тъжа
това звучи абсурдно!
tanya написа:kibikoff написа:заслон Ботев - х. Рай - в. Ботев - х. Тъжа
това звучи абсурдно!
На мен и маршрута за събота малко не ми е ясен. От какъв зор ще слизаш от билото към х.Левски и ще се качваш пак обратно за да продължиш към заслона?
tanya написа:Тези песове как ги мразя. Информацията хич не ми харесва. Аз по тая пътека мисля хлапетата да водя
..
поздрави..
xcII написа:..
поздрави..
По принцип не си падам много по метал, но тва ми хареса![]()
xcII написа:Ако минаваш някъде по масива Равнец, би ли разказал после дали има кучета?
xcII написа:.... просто ми се иска да имам някакви сили и за спускане.....
xcII написа:Щях да ти предложа да сложиш някакви снимки за цвят или линк към снимки, но предполагам не сте имали светлина и време за снимки за надолу..
IY написа:Здравейте колеги! Замисляме с приятели каране Калофер-връх Ботев-х.Рай-Калофер тези дни.Никога не сме карали в раьона.Интересува ме от къде става изкачването до върха (с най-малко бутане) ?От това което прочетох във форума горе долу разбрах пътя от Ботев за х.Рай,но после надолу към Калофер не ми е много ясно.От къде е най-доброто спускане.Гора,технични пътеки такива неща. Чета из форума за еко пътека Бяла река и Калоферския манастир.Това добър вариант ли е за прибиране?С меки колела сме,физически и технически сме на прилично ниво.Благодаря за помоща предварително!
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта