Реших да си събера "градско" колелце, за да не сменям през ден сликове с таралежки и т.н. Имах повечето части, други купих. Харесах си рамка Sprint CARRERA. Отидох в местния магазин на Макском и за мой късмет имаха колело точно с 21" рамка. Мерих тръби, смятах ъгли, гледах чашки, водачи и уши... Всичко беше, както го искам. Поръчах! Невероятна коректност и бързина от страна на bikesport.bg, като в немски магазин!
Сглобих колелото и... какво да видят старите ми очи! Седя, гледам и тъпея. Няма, къде да си завинтя кошничката за бидона. Езък за титаниевите ми болтчета. Няма дупки на долната тръба. Нито отгоре, нито отдолу. Няма и на седалковата. Продължавам да търся, през годините съм виждал всякакви глупости. Няма дупки и на горната тръба! Дефектна бройка? Все на мен... Не, не е дефектна. На снимките в сайта bikesport.bg също няма никакви дупки.
Тук идва въпроса ми. Как се закрепя стойка за бидонче на такава рамка? В главата ми се върти нещо за двустранно залепящо се тиксо и свински опашки, ама не ми се струва достатъчно надеждно

Моля, помогнете!