ludiq написа:Може ли главина formula dhl 12X150mm да стане на 12Х135мм и средно truvativ howitzer 73mm да стане на 68мм.
Втората магия, дето я искаш, средно 73 мм на тръба 68 мм става с подходящите спейсъри
Първото обаче няма как да стане.
ludiq написа:Може ли главина formula dhl 12X150mm да стане на 12Х135мм и средно truvativ howitzer 73mm да стане на 68мм.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:Интересно ми е как се държи Schwalbe Big Betty 2.40 на не много голяма кал?
Не намерих нищо по въпроса..

penmark написа:Пичове, 710мм кормило, много ли е за XC/AM? Някой карал ли е XC/AM с такова, да каже?
@taurus13, мерси!
zafirovp написа:Някой знае ли къде мога да намеря подходящо масло за вилки и по-точно Epicon. Сега съм с 5W40, но зимата ще трябва да се сменя. Ако може и някоя добра марка да споделите.
Stefan_trekkie написа:...но не вземай Motul.
Stefan_trekkie написа: Маслото за амортисьори може да им е добро.

biker9812 написа:Въпрос чашките от RAM HT.THREE ще станат ли на Dartmoor Hornet??![]()
![]()
Fanatico написа:biker9812 написа:Въпрос чашките от RAM HT.THREE ще станат ли на Dartmoor Hornet??![]()
![]()
Зависи за кой Hornet.
Stefan_trekkie написа:Щом го харесвате - слагайте си, никой не ви пречи, демокрация сме. Изказах само мнение..
SeSSion написа:Някой срещал ли е по българските магазини за лагери, такъв- http://session.snimka.bg/sports/lager.707156 С по- широка вътрешна черупка. Трябва ми за рамка Iron Horse Sunday. Продават се цели комплекти, но на мен ми трябва само 2, а и целият комплект е много скъп.
Stefan_trekkie написа:...
По лични причини и аз. Всичко е свързано с ДВГ и прословутото им естерно мото масло. То като го нарочиш едно масло така става. Маслото за амортисьори може да им е добро. Има алтернативи

nick7120 написа:Какво ще стане ако диска е за ограничени накладки а аз го карам с метални и другият ми въпрос е коя спирачка е по добра Elexir 5 или Shimano Deore XT BR-M775 ? Поздрави и
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 181 госта