Спешна помощ за намиране на маршрут.

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Спешна помощ за намиране на маршрут.

Мнениеот zafirovp » Съб Окт 13, 2012 7:25 pm

Здравейте,
преди седмица се спускахме от вр. Мургаш надолу към Сеславци. Стигнахме до път с досто вили в близост до него. Чуваха се и ловци да стрелят. След това се изкачихме по един път и после след дълго спускане стигнахме до Сеславци. По пътя бързахме доста, понеже към края беше тъмно. В тъмнината си забравих ръкавиците в едни храсти. За щастие 1-2 километра преди въпросните храсти си запазих местоположението на GPS по погрешка. Днес ходих с джип до горе, но през деня всичко изглежда различно. Търсих около 6 часа и все немога да стигна до тази точка. МОЛЯ ВИ за помощ. Ръкавиците са ми подарък от приятелката ми и са страшно ценни за мен.

Точката до която искам да стигна е 42.81926 23.54866
Точката на която все се губя е 42.80304 23.55873
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Re: Спешна помощ за намиране на маршрут.

Мнениеот taurus13 » Съб Окт 13, 2012 8:28 pm

Всъщност не търсиш маршрут, а ръкавици.:) Тия две точки са доста далеч една от друга, ако вярно си ги дал де....е, доста...на два-три километера макс. Аз не виждам какъв е проблема с намирането на точката - праскаш я в мапсорса или в ГУгъл Ърт и след това си чертаеш едно тракче дотам от Сеславци, след което си го качваш на ГПС-чето и тръгваш. Ако толкова не можеш се оправи с това мога да ти дам аз едно тракче. Иначе мястото на което си дал че са ръкавиците е на пътя, който се изкачва от долината на река Елешница и след дълго превъртане и плавно набиране на височина, излиза на една поляна, на която аз и казвам Петте кьошета. Тая поляна е известна - там минават доста маршрути. До тази поляна най-лесно се излиза от Сеславци по един черен път.
Ето ти трак от Сеславци, по най-лесния начин - става и с джип.
Прикачени файлове
gloves.gpx.txt
(6.85 KiB) 184 пъти
Последна промяна taurus13 на Съб Окт 13, 2012 8:39 pm, променена общо 2 пъти
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот subritual » Съб Окт 13, 2012 8:30 pm

Заповядай
Пия бира :D
А сега видях,че съм изпреварен :)
То си стана маршрут "Ръкавица" :rofl:
Аватар
subritual

Рейтинг: 2000

Мнениеот zafirovp » Съб Окт 13, 2012 8:40 pm

taurus13, subritual благодаря страшно много. Тези дни пак ще ходя. Намеря ли ги ще черпя. :beer: :agree:

Наистина благодаря, оправихте ми деня.
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Назад към Общ форум