LubchoBeats написа:Вземи си Drag C1!! Ще останеш доволен!!
roling_68 написа:LubchoBeats написа:Вземи си Drag C1!! Ще останеш доволен!!
c1 е една начална скапана рамка!!!
Ще я караш 2-3години ще се пукне на челото ,после на седалковата и после ухото за дисковата спирачка ,после дропаута и чеинстея...
Всичко това ще се случи ,защото ще искаш да слагаш по-хубави части.Да пробваш вилка и такива.Ще ти даде голяма основа...![]()
Дори и да не го правиш ,то просто е climber(c1)!!!
WhiteBoy написа:roling_68 написа:LubchoBeats написа:Вземи си Drag C1!! Ще останеш доволен!!
c1 е една начална скапана рамка!!!
Ще я караш 2-3години ще се пукне на челото ,после на седалковата и после ухото за дисковата спирачка ,после дропаута и чеинстея...
Всичко това ще се случи ,защото ще искаш да слагаш по-хубави части.Да пробваш вилка и такива.Ще ти даде голяма основа...![]()
Дори и да не го правиш ,то просто е climber(c1)!!!
Ще се сцепи на 2-3 години, ама друг път особено ако момчето ще го кара dirt jump. Имам приятели които карат 5 годишни клаймъри и им няма нищо, а не ги карат много по предназначение и с вилка доста по-големи от нормалното (160мм +). Аз лично карам 09 модела и си го блъскам без да ме е*е за рамката и не съм имал проблеми с челото или с нещо друго.
П.Т. - За 1000 лева можеш c1 team edition да си вземеш. Спирачките са добри, вилката не е от най добрите, ама за dj става и каплите са хубави.
gesh0898 написа:Гледай пазара, не си взимай C1. Не знам какво му е за дърт на тоя клаймър. Трябва ти сингъл спийд.
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта