http://www.bikemap.net/route/1854560
Ако има желаещи да пишат.
Ще гледам да карам с около 22-23 средна (без да смятаме спиранията)
Ако има желаещи, са добре дошли .
best wishes papi007

С кеф бих се присъединил, но вие решете къде. Съгласен съм и на черно и на шосе във всякаква посока, според мен е удачно да се попечем на някоя полянка на Витоша. Ако го измислите пишете тук с конкретна оферта - място, час и дестинацияtabakoff написа:Приятели, на някой кара ли му се нещо леко и приятно за утре, придружено с хапване (пикник или кръчма по средата.) Засега сме аз и приятелката ми, приемаме всякакви маршрути и съмишленици.
Toni написа:Някои желаещ да се качим четвъртък до Алеко за DH? Едно слетобедно спускане. Евентуално един приятел с бус ще ни качи за 10 лв. Делим по равно(5/5) или ако сме повече по-добре.Ако не ще го мислиме. Моля на ЛС или 0888-11-66-06
xcrider написа:А аз да попитам, има ли някакъв трик за лесно слизане на склона зад хотела в началото на пътеката(бутайки колелото, разбира се) . Не веднъж бях на косъм да се извъргалям по склона, с нормални обувки, а сега и със шпайкове очаквам да е още по-трудно. Някъде отстрани няма ли заобикаляне или просто по-лесен начин?
bokicha написа:xcrider написа:А аз да попитам, има ли някакъв трик за лесно слизане на склона зад хотела в началото на пътеката(бутайки колелото, разбира се) . Не веднъж бях на косъм да се извъргалям по склона, с нормални обувки, а сега и със шпайкове очаквам да е още по-трудно. Някъде отстрани няма ли заобикаляне или просто по-лесен начин?
С каране..
Боян Бановски написа:bokicha написа:xcrider написа:А аз да попитам, има ли някакъв трик за лесно слизане на склона зад хотела в началото на пътеката(бутайки колелото, разбира се) . Не веднъж бях на косъм да се извъргалям по склона, с нормални обувки, а сега и със шпайкове очаквам да е още по-трудно. Някъде отстрани няма ли заобикаляне или просто по-лесен начин?
С каране..
И най-добре вечер! Да не виждаш много, много наоколо и да се разконцентрираш от гледките.
RastaWarrioR написа:
Време е да ме заведете и мен на тази пътека, че иначе ги заобикалям всичките страшни места както Ринсуинд избягва приключенията.
Боян Бановски написа:RastaWarrioR написа:
Време е да ме заведете и мен на тази пътека, че иначе ги заобикалям всичките страшни места както Ринсуинд избягва приключенията.
Довечера при Райко и си уреден!И с бира!
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта