Mitaka333 написа:Здравейте, знам че не тук е мястото но ми трябва бърз отговор
и така коя каска е по добра Fox Pampage 2011 или THE Point 5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
go6i4 написа:проблем ли ще е ако карам стил XC с курбели на 3 полочи без водач ?
mbikerX написа:На 183 см висок човек ще му е удобна ли рамка drag c1 16,5
hitar_potar написа:Въпросче - синя, много твърда пружина от Фокс с широчина 30мм - от Фокс 40 ли е смъкната?
Ако да, кои са следващите 2 по-леки цвята?
Тотално незапознат съм с цветовете на пружините им и размерите им.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
penmark написа:Благодаря, колега!Това означава, че ще паснат на Шиманските ми спирачки, които са с такива накладки.

teodor4o0 написа:....
aко не е тайна , защо ще слагаш накладки за авид на шиманска спирачка ?Мислиш че ще спира по-добре ли ?
gilb написа:Здравейте,от няколко дни ме измъчва едно въпросче.Не съм сигурен как да разбирам едно от изреченията в упътването на задния ми амортисьор.
The ProPedal knob should NOT be adjusted on-the-fly. It should only be adjusted while in a stationary position.
( http://www.foxracingshox.com/fox_tech_c ... t_rp23.htm )
Това само за RP23 настройката ли се отнася или за цялата система?
Или по-просто казано : Мога ли да си пускам/спирам пропедала в движение или трябва да спирам и да слизам от велосипеда?
SeSSion написа:Трябва шокът да не е сгънат.
rsf написа:gilb написа:Мога ли да си пускам/спирам пропедала в движение или трябва да спирам и да слизам от велосипеда?
Ако наречем OPEN - отключен и PROPEDAL - заключен => можеш да отключваш и заключваш с лостчето в движение без да спираш.
Копчето с позиции 1,2 и 3 не трябва да се регулира в движение. Регулира се при заключено положение.
Това прочетох аз.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 171 госта