Избор на куриер...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Избор на куриер...

Мнениеот valeo » Вто Окт 23, 2012 7:58 pm

Искам да ви попитам как седят нещата при другите куриери?Примерно при еконт купувача получава бележка с адреса ти и всичко.А това аз не бих го желал.
Как е при другите компании? :dontknow:
1.Колега в нужда се изнудва!
2.Ако "колегата " не подлежи на изнудване ,погледни точка 1.
Правила в МТБ Пазар.
valeo

Рейтинг: 1155

Re: Избор на куриер...

Мнениеот SeSSion » Вто Окт 23, 2012 8:07 pm

Бомба ли ще пращаш?
SeSSion

Рейтинг: 2000

Мнениеот valeo » Вто Окт 23, 2012 8:11 pm

Не ,ама не ми харесва да изпратя нещо и после оня да ми има адреса ,каквато и да е била часта...
Затова питам...
Правила в МТБ Пазар.
valeo

Мнениеот prokalnatiq » Вто Окт 23, 2012 9:10 pm

Ако всичко е точно от твоя страна, не виждам причина да се притесняваш за нещо. Ако не е точно, тогава трябва да имаш притеснения, че може да те намери да ти начука канчето... :sleeping:
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот Ozzie » Сря Окт 24, 2012 2:30 pm

valeo написа:Примерно при еконт купувача получава бележка с адреса ти и всичко.

Няма такова нещо.
Последно като съм получавал (а и като съм гледал пратките в офисите им), срещу подател седят име, град и телефон. За мен това е санитарния минимум за да не бъде една пратка анонимна и да има обратна връзка с подателя.
Ако смяташ, че нещата които продаваш са читави, не виждам защо ще се притесняваш.
Ако случая е обратен... :)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот bdz43r » Сря Окт 24, 2012 2:47 pm

Когато пращаш от офис, никой ни ти знае адреса - само име и телефон.
Аватар
bdz43r

Рейтинг: 2000

Мнениеот valeo » Сря Окт 24, 2012 6:14 pm

Сигурен ли си? :dontknow:
Когато получаваш нещо има само твоето име и телефон.Когато изпращаш ,нещо те имат всичко.Издразних се и направих темата ,защото продадох на един от форума ,чисто нова главина за почти без пари.На следващия ден ,казва че я е взел и ако й имало нещо ,щял да ме намери и пребие.Аз 20пъти му казах че ,никога не е карана ,ама накрая ще запаля колата и той ще види... :banghead:
Съгласен съм да има име и телефон на подателя.Нищо повече.Има ли опция ,като пращаш да им кажеш да не ти го записват? :bigeyes:
Правила в МТБ Пазар.
valeo

Мнениеот despite » Чет Окт 25, 2012 12:29 pm

Изобщо не е имало проблем с главината щом си направил нова регистрация само за да питаш как да изпращаш с куриер, така че да не те намерят после. А да, имаш и един пост в който си търсиш нова главина. Иначе ти вярваме, че старата е била наред.
despite

Рейтинг: 1365

Мнениеот rumbala » Чет Окт 25, 2012 3:37 pm

despite написа:Изобщо не е имало проблем с главината щом си направил нова регистрация само за да питаш как да изпращаш с куриер, така че да не те намерят после. А да, имаш и един пост в който си търсиш нова главина. Иначе ти вярваме, че старата е била наред.

:roll2: :roll2: :roll2: :clap:

despite, прав си...аз за такива съм си сложил този аватар ;)
// In a world without walls who needs Windows ?
Аватар
rumbala

Рейтинг: 1273

Мнениеот valeo » Нед Окт 28, 2012 7:29 pm

despite написа:Изобщо не е имало проблем с главината щом си направил нова регистрация само за да питаш как да изпращаш с куриер, така че да не те намерят после. А да, имаш и един пост в който си търсиш нова главина. Иначе ти вярваме, че старата е била наред.

Старата главина ,беше някаква за диск най-обикновенна.И аз търся на 20мм ос сега...
Просто ми беше любопитно... ;) Явно повече с хора ,който нямат поне едно положително мнение за тях в темата за коректни ,няма да търгувам... :agree: :beer:
Поздрави :beer:
Правила в МТБ Пазар.
valeo

Назад към Бла - Бла