Ozzie написа:Според мен е напълнена с масло.
gilb написа:Здравейте,от няколко дни ме измъчва едно въпросче.Не съм сигурен как да разбирам едно от изреченията в упътването на задния ми амортисьор.
The ProPedal knob should NOT be adjusted on-the-fly. It should only be adjusted while in a stationary position.
( http://www.foxracingshox.com/fox_tech_c ... t_rp23.htm )
Това само за RP23 настройката ли се отнася или за цялата система?
Или по-просто казано : Мога ли да си пускам/спирам пропедала в движение или трябва да спирам и да слизам от велосипеда?
The ProPedal lever allows for on-the-fly ProPedal adjustment.
SeSSion написа:Трябва шокът да не е сгънат.
rsf написа:Ако наречем OPEN - отключен и PROPEDAL - заключен => можеш да отключваш и заключваш с лостчето в движение без да спираш.
Копчето с позиции 1,2 и 3 не трябва да се регулира в движение. Регулира се при заключено положение.
Това прочетох аз.

Freerideinmyheart написа:Здравейте, не знам дали вече е задаван този въпрос, търсих но не намерих отговор. Значи, карам Climber с SR suntour, и не от скоро съм забелязал странен звук в областта на вилката. Когато дигна за бъни или да прескоча някой корен, и се чува странен звук от вилката. Какъв може да бъде проблема?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
hill написа:Един звук ,като лопане и качели нещо е разхлабено ли?
Проблема е във втулките.Някой слагат малко масло в нея и някой звуци изчезват.Ако пак не ти харесва ,просто разбери че това е suntour!![]()
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
mbikerX написа:Тази предна ос http://screambikes.eu/bg/glavini/3687-o ... dtite.html ще стане ли на главина joytech ето такава http://www.google.bg/imgres?q=joytech+d ... 1,s:0,i:66 . А ако не става предложете някоя друга ос до 20 лева ако има такава![]()
![]()
Ozzie написа:Смажи я. С масло за шевни машини или друга смазка подходяща за прилагане на вериги.
ти майче си с V-Brake .... регулирай си спирачката или подмести челюстите.Freerideinmyheart написа:И да питам още един глупав въпрос. От днес забелязах, че предната гума няма никаква инерция. Когато я засиля и тя почти спира мигновено. Какъв може да бъде проблема?
Freerideinmyheart написа:А има ли някаква вероятност за изкривена капла?
Ако сериозно не можеш сам да установиш дали ти е крива каплата, по-добре посети сервиз.Freerideinmyheart написа:А има ли някаква вероятност за изкривена капла?
teodor4o0 написа:принципно като са метални от снега и водата не трябва ли да ръждясват и да се развалят и да скърцат и..., но щом казваш, ще остана с тях

teodor4o0 написа:каква е разликата между лостчетата за дискова и лостчетата за в-брейк (механични)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 198 госта