Благодаря предварително !

tisho написа:17 лв. не бих дал, но това е само коментар.
Ако литър е 69 лв., 100 мл. са ти 6,90 лв.
17 лв. не бих дал, но това е само коментар.
Защо се излагате? Има си масло за спирачки Магура при вносителите на тази марка. Струва 5лв. за 100мл.. Защо си правите прескъпи експерименти?!
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
mine-r написа:Здравей,
Аз ползвам това
на Мagura модел MARTA SL 2011. А също и на Shimanо BR 575.
Има го в повечето магазини за масла и сервизи и струва 15-16лв за литър (и цвета му е зелен ако това има някакво значение де).С Магурата предната ми е все още с оригиналното масло а задната е с LHM и за сега нямам оплаквания.
taurus13 написа:Маслото LHM дали е сходно с Шиманското за спирачки - възможно ли е в спирачното да има добавки срещу кипене например?
xargs написа:taurus13 написа:Маслото LHM дали е сходно с Шиманското за спирачки - възможно ли е в спирачното да има добавки срещу кипене например?
В хидравличните ситроени, LHM-а се използва не само в окачването, а и в спирачките (замества стандартната спирачна течност).
APD написа:Публичен отговор относно личното от idaivan
Rebound-ът на вилката е механично устройство за абсорбиране на кинетичната енергия, като абсорбирането е базирано на механичните свойства на течностите. Маслото, което съм избрал за целта, си е съвсем правилно.
APD написа:отнасят за твърди тела, придвижващи се във флуид с висока скорост, каквито условия нямаме в патроните
APD написа:Разбира се, че има, когато говорим за затворени системи като rebound патроните
Ама ако ще си задаваме въпроси, за да стане интересно ще питам и аз. Трябва ли в патрона да има въздух над горната мъртва точка, или трябва да е пълен до горе?![]()
PtD написа:А според мен, поне що се отнася до кавитация - няма
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта