Венци...

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Венци...

Мнениеот valeo » Пон Окт 29, 2012 5:43 pm

1.Колега в нужда се изнудва!
2.Ако "колегата " не подлежи на изнудване ,погледни точка 1.
Правила в МТБ Пазар.
valeo

Рейтинг: 1155

Re: Венци...

Мнениеот ivo_DH » Чет Ное 01, 2012 9:09 pm

SRAM PG970 9 Speed MTB Cassette !!!
(MTB касетата, а не road, доколкото се подразбира от раздела, в който е пуснато запитването :look: )
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
:evil:
Аватар
ivo_DH

Рейтинг: 1098

Мнениеот valeo » Чет Ное 01, 2012 9:33 pm

ivo_DH написа:SRAM PG970 9 Speed MTB Cassette !!!
(MTB касетата, а не road, доколкото се подразбира от раздела, в който е пуснато запитването :look: )

Е аз да не съм шосеец?
Просто незнам кое да избера между двете.
Правила в МТБ Пазар.
valeo

Мнениеот ivo_DH » Пет Ное 02, 2012 12:04 am

valeo написа:Е аз да не съм шосеец?
Просто незнам кое да избера между двете.

Точно това имам в предвид, че не си шосейкаджия, а "суркаджия" :D вземи тази. на която пише MTB, а не road :beer:
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
Аватар
ivo_DH

Мнениеот Ozzie » Пет Ное 02, 2012 12:10 am

@ivo_DH
Да ти е известно, че някои спускачи карат със шосейни касети?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот ivo_DH » Пет Ное 02, 2012 12:56 am

Ozzie написа:@ivo_DH
Да ти е известно, че някои спускачи карат със шосейни касети?

Абсолютно :D Нещо да кажеш по въпроса :blush:
Аватар
ivo_DH

Мнениеот EccentricMOTION » Пет Ное 02, 2012 11:26 pm

ivo_DH написа:Точно това имам в предвид, че не си шосейкаджия, а "суркаджия" :D вземи тази. на която пише MTB, а не road :beer:

Глупости!
Виждал ли си велосипед за спускане от близо? Колко точно от венците си ползваш при спускане? Ползват ли се за спускане касети 11-34, 11-32? Знаеш ли каква е разликата в теглото между различните касети? Отговори си на тези въпроси САМ и след това пиши смислени неща...

След като монтирах шосейна касета свалих 150гр и оптимизирах предавателните числа драстично. Към момента ползвам ШОСЕЙНА касета 11-25 и бих сменил само за по-висок клас шосейна касета с тенденция разглобяване, спейсър и 4 венеца отзад :beer:
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот valeo » Съб Ное 03, 2012 9:28 am

Мислих и ще взема тези
http://www.google.bg/imgres?q=sram+pg+9 ... 2,s:0,i:72
Наерих ги за 92лв с доставката :beer:
Правила в МТБ Пазар.
valeo

Мнениеот ivo_DH » Съб Ное 03, 2012 11:11 am

EccentricMOTION написа:
ivo_DH написа:Точно това имам в предвид, че не си шосейкаджия, а "суркаджия" :D вземи тази. на която пише MTB, а не road :beer:

Глупости!
Виждал ли си велосипед за спускане от близо? Колко точно от венците си ползваш при спускане? Ползват ли се за спускане касети 11-34, 11-32? Знаеш ли каква е разликата в теглото между различните касети? Отговори си на тези въпроси САМ и след това пиши смислени неща...

След като монтирах шосейна касета свалих 150гр и оптимизирах предавателните числа драстично. Към момента ползвам ШОСЕЙНА касета 11-25 и бих сменил само за по-висок клас шосейна касета с тенденция разглобяване, спейсър и 4 венеца отзад :beer:

1-вият ти въпрос мисля че е неуместен ;)
2-рият - аз лично ползвам само 6-тия, защото на него ми е най-удобно
3-тият - точно сега, поразгледах малко снимки от личната ми колекция MTB bikes и познай - НЯМА НИТО 1 СЪС ШОСЕЙНА КАСЕТА.
4-тият - не е казал, че теглото му е приоритет
Отговорих си на въпросите САМ, та сега искам да ти изясня нещо: ако на тебе не, то има хора, които преди спускане им се налага да въртят, в някои случаи не малко. Не че имам нещо против шосейните касети, просто разликата в скоростите е по-малка, отколкото при MTB касетите и пак лично бих избрал тази, с по-голямото разнообразие; + това предпочитам да използвам нещо по предназначение.
Мисля, че е въпрос на предпочитание, коя касета ще избере, така че изобщо не ми казвай, че съм писал глупости, при положение, че всеки си има предпочитания. Моите са такива !
@автора, прецени какво искаш и направи избора си :wavey:

PS: Цъкни на review на касетите в CRC и гледай !!!
Аватар
ivo_DH

Мнениеот rastroist » Пон Ное 05, 2012 10:44 pm

valeo написа:Мислих и ще взема тези
http://www.google.bg/imgres?q=sram+pg+9 ... 2,s:0,i:72
Наерих ги за 92лв с доставката :beer:

Добър избор си направил ,карал съм с такива и наистина си заслужават парите. :agree: :beer:
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма

НЯМАМ ВДЪХНОВЕНИЕ!
rastroist

Рейтинг: 1021

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд