Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.
Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar. Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar
Здравейте , аз съм нов и не съм карал до ся имам екипировка и търся хора с който да се пускам по Витоша .Ако може събота или неделя ,че съм зает през другото време ако има желаещи да пишат
Пичове, уикенда лифта би трябвало да работи, така че това си е някакъв транспорт. Принципно ако не ходя уикенда към Казанлък, със сигурност ще се качвам на Витоша. Може да измислим нещо.
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd. The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Аз на седалковия Giant-а няма да си кача да го изпонадера за нищо (смейте ми се колкото искате и ме наричайте позьор и т.н., дреме ми)...освен ако не са го направили като оня в Боровец с кукичките, ама ме съмнява...остава кабинковия.
Аз също съм навит. Само някой да каже дали със сигурност лифтовете са отворени, за да си освободя време. А за giant-a има изпитано решение. Стара вътрешна гума и свински опашки на горната тръба. Поне при мен не се надира изобщо.
Е ако не лифта, то 66-ката си качва многократно през деня. Аз ще оставам в София и събота 100% се качваме с един приятел. Иначе и кола с велобагажник имам,ама няма кой да "наема" за шофьор
The man who walks with the crowd is likely to find himself no further than the crowd. The man who walks alone will reach places that nobody had seen.
Момчета, на мен ми е мерак да изкача черни връх , Така че -Мен не ме бройте ще се пусна да го катеря с колелото За друг път може странспорт ,но сега имам мерак успех на всички ,ако на някой му се качва с колело е свободен да заповяда 0883385878 ( тръгвам РАНО )
Ако ще ходите скоро време отново,бройте ме и мен! Но съм начинаещ и аз,така че ако може малко по-полека да го караме,няма да ви се разсърдя + това съм с твърдак