Battle Of The Champions

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Battle Of The Champions

Мнениеот caspar » Пон Ное 05, 2012 10:28 am

Трасето беше изключително забавно, много ми хареса. Според мен много трудно може да се направи нещо по-добро там, имаше си всичко.
Естествено имаше дребни забележки, но при положение, че се прави за първи път мина доста добре. Единствено не ми хареса забавянето, вмъкването на 3ма състезателя, които не се класираха за финала и разбира се, това, че се контузих по време на последната тренировка (можех да се представа и по-добре, но съм доволен, че успях да карам въпреки болките).

Очаквам с нетърпение да има следващо издание!
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Рейтинг: 2000

Мнениеот PtD » Пон Ное 05, 2012 11:03 am

+1 с Теодорчо.

А защо го нямаше скока при фонтана?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот YAX » Пон Ное 05, 2012 11:10 am

От кметството забранили понеже някой можело да счупи топките на фонтана... :D
Змия бузи НЕМА!!! Изображение
YAX

Рейтинг: 1302

Мнениеот outfaced » Пон Ное 05, 2012 1:34 pm

хммм ... стана ясно, че състезателите май им е било весело. Но за съжаление май само на тях. :dontknow:
Странно противоречиви коментари. Май не съжалявам, че пропуснах и си се наслаждавах на чудесното есенно време в планината.
В крайна сметка можело е много неща да се случат и направят. Получило се е това, което са искали определени хора. Дали то съвпада с вижданията и щенията на мнозинството е друга тема ... Със сигурност много от компромисите са наложени и от външни фактори. Кофти е и да се хейтва на общо основание. Нещо много критична публиката.
За мащабите на нашата сцена ми се вижда ОК (опитвам се да го гледам като страничен наблюдател). Сега че ни се искаше повече, искаше ни се ... ама явно още хляб има да се яде.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот boriss13 » Пон Ное 05, 2012 1:46 pm

Ми аз лично имах големи очаквания, може би породени от предварително прочетеното, които не се сбъднаха.Ако не бях видял 20-ина човека познати, смело щях да кажа, че е изгубен ден...Преди мен са го написали достатъчно ясно, затова спирам до тук. :yawn:

:finger: за този, който ми е шибнал минус на предния пост.
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот pezzata » Пон Ное 05, 2012 2:37 pm

Поздрав за всички които са си загубили вчерашният ден около и в НДК.
pezzata

Рейтинг: 1210

Мнениеот 25thframe » Пон Ное 05, 2012 2:53 pm

Пффф ... яд ме е, че го пропуснах. Росене благодаря за филмчето. (edit: браво за доброто време) Някъде има ли го класирането?

Edit:

Намерих го:

Click!

Via
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот psixopat » Пон Ное 05, 2012 5:30 pm

Невероятно събитие беше...на който не му е харесало, да си направи по-хубаво. :D
Честито на победителите, а на всички останали голямо Браво.
Малко снимки от мен. https://www.facebook.com/media/set/?set ... 94f0b5da72
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот ninjea » Пон Ное 05, 2012 10:03 pm

Състезанието беше супер, трасето беше оптимално направено за условията и мисля че всички карачи се изкефиха на макс, вклучително и аз, нищо че се смазах още първото спускане :D

Иначе бяха дошли доста приятели, които не карат колело и всички те казаха, че ги кефи събитието и са се изкефили че са дошли. Все пак това е идеята на събитието, хората да видат за какво става въпрос и да се прави реклама на ред бул.

Голям плюс беше видео стената, която доста добре представи цялото състезание. Аз лично не се класирах за финала и станах част от публиката и ми хареса как стоят нещата от тази гледна точка, интересно ми беше да гледам другите на финала.
Аватар
ninjea

Рейтинг: 1246

Мнениеот MuTeB` » Пон Ное 05, 2012 11:33 pm

Ето и малко снимки от мен . два албума..
1
2
:agree:
Аватар
MuTeB`

Рейтинг: 1287

Мнениеот Madnesst » Пон Ное 05, 2012 11:45 pm

Даже не го догледах докрай , очаквах мНОООООООООГО повече
Приятелите са като циците ..Някой са големи .. други малки .. Някой са истински .. Други са фалшиви :)
Аватар
Madnesst

Рейтинг: 1232

Мнениеот EccentricMOTION » Вто Ное 06, 2012 8:55 pm

Състезанието се получи добре, въпреки проблемите от страна на администрацията на НДК, както и техническите пречки възникнали в течение на събитието.
Имаше публика, имаше каране, имаше интересно международно участие. Наградният фонд беше покъртителен - един от най-сериозните за сезона.

НАЙ-ВАЖНОТО - нямаше сериозни травми, нямаше щети по велосипедите, за мен това означава едно добро състезание!

А тези, които са отишли да гледат падания, кръв и линейки - мерси, да ви се връща. Не говори добре за Вас като колоездачи, събитието е минало добре, ако никой не е пострадал, а не ако има 10 човека в болницата!
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот axelmax » Вто Ное 06, 2012 9:09 pm

Аз след 10 минути гледане си тръгнах и както виждам не съм единствен.
Нека има такива прояви и промоутърите да трупат опит. :agree:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Stanev » Вто Ное 06, 2012 10:20 pm

И на мен много ми хареса. Нямах никакви очаквания и бях приятно очарован. Казвам го като човек който кара, обича да снима такива събития, а също така и като зрител. Хората отстрани адски се изкефиха на цялото събитие :agree: Браво на момчетата за организацита, като за първо събитие беше много добре :beer:

Имаше недомислици като глупавият картон постлан, точно след първият дроп на стълбите и когато момчетата влизаха за ляв завой повечето едвам удържаха гумите. :dontknow:

Малко снимки и от мен:

http://www.flickr.com/photos/24226198@N06/8162121956/in/photostream/lightbox/

П.П. Ако някой се познае и иска снимка в голям формат да казва смело :beer:

П.П.П. Имаше едно момче с бял хромо твърдак и вилка лирик. Е той как се раздаваше просто ми скри шапката, просто машина :agree:
Последна промяна Stanev на Вто Ное 06, 2012 10:48 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
Stanev

Рейтинг: 1511

Мнениеот zafirovp » Вто Ное 06, 2012 10:32 pm

На най-горния етаж, точно преди остър десен и стълби имаше две платна стиропор и нищо друго. Само се радвам, че някой не се нарани. Обиколих цялото трасе и не намерих кой знае колко добро място за гледане. По-голямата част я прекарах над видео стената. Все пак, оставам с впечатлението, че състезателите са доволни от трасето.
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Мнениеот prokalnatiq » Вто Ное 06, 2012 10:59 pm

EccentricMOTION написа: нямаше щети по велосипедите, за мен това означава едно добро състезание!

Ми не точно ,от малкото време което обикалях трасето, още при 1вия дроп (старта) на едно от момчетата му влезе Sram x0 в спиците, това ако не е щета. Освен ако за теб щета е да се блъснеш в стена или колелото да направи 3-4 кавака преди да спре.
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот papinu » Вто Ное 06, 2012 11:45 pm

Малко любителски снимки и от мен.
В превъзходството ти над другите няма нищо благородно. Истинското благородството се състои в това да превъзхождаш предишния си аз.
Аватар
papinu

Мнениеот moz » Чет Ное 08, 2012 12:13 pm

moz

Мнениеот kikon » Пет Ное 09, 2012 9:08 am

Stanev написа:П.П.П. Имаше едно момче с бял хромо твърдак и вилка лирик. Е той как се раздаваше просто ми скри шапката, просто машина :agree:

Никола Христов се казва и кара за Велосити :agree:
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

Мнениеот Stanev » Пет Ное 09, 2012 10:07 am

kikon написа:
Stanev написа:П.П.П. Имаше едно момче с бял хромо твърдак и вилка лирик. Е той как се раздаваше просто ми скри шапката, просто машина :agree:

Никола Христов се казва и кара за Велосити :agree:

Мерси за информацията Kikon :agree: Ники е машина :agree:
Изображение
Аватар
Stanev

Рейтинг: 1511

Мнениеот vlekov » Нед Ное 11, 2012 7:04 pm

Ами ето ги и моите "творби".... "приятно" гледане :D https://www.facebook.com/media/set/?set ... 7e7ad0d2da
И между другото - на мен много ми допадна състезанието, но явно зависи от гледната точка, предполагам ако бях от по-късно дошлите зрители, нямаше да ми е чак толкова интересно, но тъй като бях фотограф, имах достъп навсякъде по трасето, че дори и до места, на които не трябваше да бъда и за малко да си изпатя от номер 63 :D Беше хубаво, интересно състезание, райдърите според мен също се накефиха, пък и кога друг път ще ти падне да покараш из НДК :evil:
А, и от мен едно евала на пича с твърдачето, направо изкърти!
ПП: Който се познае на снимките да се тагва, ако пък не се познае - да си казва състезателния номер, защото имам още много снимки, които просто не съм публикувал :)
Последна промяна vlekov на Нед Ное 11, 2012 7:49 pm, променена общо 1 път
Изображение Изображение
Аватар
vlekov

Рейтинг: 1365

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Нед Ное 11, 2012 7:42 pm

Изображение
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep