naskoj написа:Аз карам с подобна комбинация само че командата е х9. Нямам проблеми ,само настройката е пипкава ,но когато човек ,който разбира я прави става добре.Но все пак аз съм далеч от този стил. Доколкото знам има 0,5 мм разлика между 9 и 10 скоростни системи. Изчакай и други хора да се изкажат ,но мисля че ако не си перфекционист няма да имаш проблем.
когато човек ,който разбира я прави (настройката) става добре
MacLeod написа:Попаднах на тази тема в пинк байк:
http://www.pinkbike.com/forum/listcomments/?threadid=117985&pagenum=1
Четейки я стигам до извода, че може и даже няма да има проблеми. Но пак има известно раздвоение в мненията.
MacLeod написа:Аз все още си задавам въпроса дали работи. Не съм стигнал да мисля как работи.![]()
В описанието на 10 скоростния обтегач на sram пише: "SRAM 1:1 actuation ratio". Не е ли точно това издърпването ? Защо 0.8 ?
MacLeod написа:Дано да е така. Аз гледах сайта на шимано наскоро и там 9 скоростни вече няма. Освен ниския клас. Но нали знаеш, че като имам хубави чаркове, ще искам пак хубави. Тук идва следващата ми чуденка. Може ли да се кара с 10 скоростна верига, задна касета, обтегач и задна команда пък предните венци и команда да са 9 скоростни ?
MacLeod написа:Аха. Мерси. Нещо друго, което ми е интересно. Предполагам че на шимано хт курбел 9 скоростен ще може да се сменят просто венците с 2x10 или 3x10. Имам предвид няма да се наложи да се сменя целия курбел ?
hitar_potar написа: Но трябва да признаеш, че в скоро време няма да изчезнат от пазара 9-скоростните бижута!
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта