TheAnimal написа:Вземете си и бански, може да отскочим до някой извор.
... това е нешо ново ... откога каза ползваш бански за къпане ...
TheAnimal написа:Вземете си и бански, може да отскочим до някой извор.
Такава настинка ме тръшна, че едвам ходя. Място не мога да си намеря от яд, но уви... Весело изкарване на компанията, а пък Краси направо може да пътува със Савин вместо мен. TheAnimal написа:Симулираш и преяждаш с луканка!Даеш са с кой ще се дразня сега?
TheAnimal написа:Даеш са с кой ще се дразня сега?
TheAnimal написа:Владо, предложението ти е прието. В събота ще е дългото каране, тъкмо събота вечер ще я направим силна вечер. За неделя остава Конгур, а след това и минерални бани.
Времето е екстра!
Admin написа:10-километрово каране около Крупник, при което проверихме 2-3 пътечки.

bikezilla написа:И аз доволен .. струваше си пътя.![]()
Какво следва? Крупник? Беласишкото било за 2 дни? Моля, отговори в дати

Admin написа:А понеже може да се окажа на кеф и за статия

Такаам!
С големи извинения към Уважаемото Общество, ама в тоя период служебно съм аааадски ангажиран и не съм имал (вервайте ми!) никакво време да чета и пиша тук, а и където и да било другаде...
Та, идеята е следната:
Имаме един БУС с три места за хора и 15 места за велисупеди. За сега хората сме АЗ и Пацко...Караме пътеката към Крупник, или каквото и де е по-кораво каране в района.
Час на среща - 07:00 (мое да се уточни допълнително къде...иначе - пред Магазина или на "Шатра")
Час на тръгване - 07:30...Като идеята е (договорено е с тоя-оня) до към 09:30 да сме на площада в Крупник.
Ако има ора с коли (дето не им се занимава да носат коуеуета (че и по удобно иде) могат да се куплират с тая организация. Ако нема - дреме ми! Щи се возим сами... Кара ми се!![]()
Пишете до утре следобяда, та да се разберем, к`во-що...
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта