styanski написа:Пий виагра!
THEZOGGO написа:hitar_potter написа:Ще пробвам със смазка. Каква?
С нисък вискозитет. По-тънка смазка. Пробвай смазка на водна основа, но гледай да не миеш често курбела, че може да омекне пак.
Antares написа:Тоя човек къде изчезна? Преди си имаше сайт strunz.be, сега само по разни форуми и блогове му намирам копи-пейстнати творенията...
EccentricMOTION написа:От муфата е - може да се е разЛопала вече от въртене.
Ако муфата ти е наред - виж резбите, знаеш лява-дясна...
Ако и резбите са наред - трябва хигиена - миене, лъскане. Ако ти е фанал тиняк, бързо ще омекне, може и да го отрежат с ножовката
did написа:Изводът е един - иди в сервиз, в който няма педерасти.
pe60t0 написа:Ти да не си си отворил сервиз, та пращаш всички в сервизиБез реклама моля моля
did написа:pe60t0 написа:Ти да не си си отворил сервиз, та пращаш всички в сервизиБез реклама моля моля
Не съм, ама ми е странно за един мек курбел 2 страници да се изпишат тука. Кадърен здрав и корав майстор тоя проблем ще го реши за минути!
PtD написа:Напоследък доста жени се оплакват, че добри и твърди майстори трудно се намирали. Били вече всичките заприличали на майсторки, и страняли от тежката, черна работа. Та явно си е проблем.
THEZOGGO написа:PtD написа:Напоследък доста жени се оплакват, че добри и твърди майстори трудно се намирали. Били вече всичките заприличали на майсторки, и страняли от тежката, черна работа. Та явно си е проблем.
Интересни слухове чуваш. Ако се оплакват, дай им телефонния ми номер.![]()
Ozzie написа:ае момченце, де се буташ и ти при майсторите?
did написа:THEZOGGO написа:PtD написа:Напоследък доста жени се оплакват, че добри и твърди майстори трудно се намирали. Били вече всичките заприличали на майсторки, и страняли от тежката, черна работа. Та явно си е проблем.
Интересни слухове чуваш. Ако се оплакват, дай им телефонния ми номер.![]()
Диплом? Чиракуване? Стаж? Препоръки? Нещо подобно?
Чл. 3. (1) Достъп до класифицирана информация се предоставя само на лица, получили разрешение за достъп, при спазване на принципа "необходимост да се знае", освен ако този закон предвижда друго.
(2) Принципът "необходимост да се знае" се състои в ограничаване на достъпа само до определена класифицирана информация и само за лица, чиито служебни задължения или конкретно възложена задача налагат такъв достъп.
did написа:Иииии сега, другари и другарки се оказа, че проблемът с меките курбели бил юридически![]()
![]()
![]()
![]()
THEZOGGO написа: ....експлоатация (manual) ......
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта