Аз за тези пари ти препоръчвам да си вземеш
http://bike-house.biz/productv/737/clar ... ladki.htmlТова не е от тези евтините хидравлика ,като juicy 3,5 и подобни...
В квартала се заредихме повечето карачи с такива и мога да кажа ,че не изискват ,ама никаква подръжка ,прости никаква.Имал съм juicy и един път на месец обезвъздушаване ,на 2-3месеца уплътнения и такива...
Затова аз ти препоръчвам skeletal-а.Много добра спирачна сила...нещо като avid elexir 5.
Има и два комплекта накладки ,което значи че ще си я караш спокойно 2сезона без никаква подръжка ,само сменяш накладки и караш.
Имам такава още от началото на 1.2012 и просто никога не съм я обезвъздушавал и пълнил ,няма въздух ,няма проблеми лятото като juicy и подобията...
Купуваш спирачката...отиваш във велосервиз и ти я монтират за 5-6лв и си свиркаш 2сезона ,после правиш профилактика за 15лв ,защото така препоръчва производителя и пак караш...
Това за clarks-а.
За avid bb-то ,няма модулация.Трябва да се вложат поне 160лв за качествени жила ,брони и лостче за да има симулация на модулация ,но не и самата тя.
Изисква честа настройка за да не опира в диска.(3-4месечно).
Често махане и почистване на жилото и бронята...
Това е...
Гледах в пазара имаше доста добра оферта за skeletal-а.
Сitroen TDI?Е нема такова животно на този свет,който иска да кара TDI,да си купи Golf-о!