Stefan_trekkie написа:@rock .. 90+%, че и повече от шините за МТБ са на тези вентили... Даже всички по-качествени предназначение за мтб 26'', които съм гледал - нито един не е бил на Преста вентил ....
Епа, не си гледал достатъчно, явно.
Stefan_trekkie написа:@rock .. 90+%, че и повече от шините за МТБ са на тези вентили... Даже всички по-качествени предназначение за мтб 26'', които съм гледал - нито един не е бил на Преста вентил ....
Stefan_trekkie написа:@rock .. 90+%, че и повече от шините за МТБ са на тези вентили... Даже всички по-качествени предназначение за мтб 26'', които съм гледал - нито един не е бил на Преста вентил, всичките са на Шредер /автомобиле/ .....

joropc написа:Ако искаш да си провериш налягането на такива вентили, си има специални манометри.С този 'дето си мериш на мотора, няма как да стане.

RAM_HTONE написа:какво трябва за да си боядисам рамката кажете ми
Stefan_trekkie написа:@rock .. 90+%, че и повече от шините за МТБ са на тези вентили...
rock написа:Stefan_trekkie написа:@rock .. 90+%, че и повече от шините за МТБ са на тези вентили...
Исках имена на шини ,които ползвате с авто вентили, които не сте ги пробивали или не плозвате преходници. Наясно съм с отделните видове и плюсовете и минусите им.

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Ozzie написа:@indianeca
Ще работи. Без грешка.
За предните дерайльори няма особено значение каква ще е командата.
gigo03 написа:От къде да намеря болчета за плочата на курбелите ??

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Mooby написа:Карам 80% XC и 40% асфалт!
Yavkata написа:Датурата автоматично отпада. Предна , задна или и двете търсиш?
teodor4o0 написа:има ли начин да се изсипят съчмите от една главина и да се вкарат капсуловани лагери на тяхно място и ако не какви са последиците освен луфт и някой друг счупен крайник и има ли някой кото е правил тази смяна на лагерите ?
Потребители, разглеждащи този форум: protiven и 171 госта