krisko_pinkbike написа:ЧНБ! Да го караш със здраве и радва много!
gosh6o написа:Всъщност централното не е ли на задната част на рамката?
gosh6o написа:Не ама да http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg& ... ,s:0,i:109
exiteyes написа:Boxxer-а коя година производство е, вижда ми се някакъв нов модел.
Опиши поведението на рамката, обира ли на малки неравности, челния/средното височина градуси а-у? Как се представя дисковата спирачка, спира ли, кове ли, обръща ли те с 1 пръст. Виждам, че отзад си с v-brake но не знам, защо не си сложиш и диск казват, че дискови спирачки спират по-хубаво на пускане?
humvy написа:С пружини от боксер...![]()
![]()
Не виждам радост за окото в това колело.
Noiserr написа:humvy написа:С пружини от боксер...![]()
![]()
Не виждам радост за окото в това колело.
А аз не виждам кое му е смешното че е със пружини от боксер!
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
gosh6o написа:Да го наречем Cross и да не го обиждаме повече (не, че крос не правят хубави рамки, но или са с не ставащи задни окачвания или са криви)Да си го караш със здраве! Скоро ще смениш задната главина с такава на шлиц, средното с такова на шлиц, спирачките с работещи такива, вилката с по-лека и най-накрая и рамката
И аз от началото мислех, че кроса ми номад и хубаво колела ама на вече мисля за рамка драг с1 и други части
Quigo написа:Абе тва fox 40 с пружини на boxxer ли е?![]()
Тва е много яко комбинация ,успех!!!
valeo написа:gosh6o написа:Да го наречем Cross и да не го обиждаме повече (не, че крос не правят хубави рамки, но или са с не ставащи задни окачвания или са криви)Да си го караш със здраве! Скоро ще смениш задната главина с такава на шлиц, средното с такова на шлиц, спирачките с работещи такива, вилката с по-лека и най-накрая и рамката
И аз от началото мислех, че кроса ми номад е хубаво колело, ама на вече мисля за рамка драг с1 и други части
Защо си мислиш ,че c1 е хубава рамка ,щом вече си запознат с нещата и с форума ,вземи нещо меко...
WhiteBoy написа:Абе, напоследък съм виждал zoom-ове с пружини от boxxer, 888 и fox 40. Да не би така да излизат от завода![]()
Честито иначе
buffalo17 написа::offtopic: Отворковци ... Я си покажете вашите колела да ги видим , а ?!? Само знаете да солите ... Боксера т'ва , боксера онова ... Къде видяхте да пише , че вилката е боксер ?!?! Пича кара колело , което може да си позволи ! Вместо да давате само акъли и да се правите на многознайковци , по-добре запазете мненията си за вас !!!
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта