Отдавна съм отвикнал Швалбе, искам нещо за по-натоварено ХС.
Mooby написа:Yavkata написа:Датурата автоматично отпада. Предна , задна или и двете търсиш?
Две търся ако трябва и някаква комбинация м/у модели. Бюджет 70 лева за две.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
RAM_HTONE написа:да питам 60 мм или 40 мм лапа е по-добре на 740 мм?
търся бърз отговор!!!
мерси предварително!!!
RAM_HTONE написа:RAM_HTONE написа:да питам 60 мм или 40 мм лапа е по-добре на 740 мм?
търся бърз отговор!!!
мерси предварително!!!
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
radeviq написа:Според мен Larsen-a е хубава гума, търкаля добре и предлагаше достатъчно стабилност за моето каране. (карах я около 5 месеца, като задна 60-40%)
teodor4o0 написа:...
а относно моята креативност ... някой да може да ми каже нещо за главината със съчми заменени от капсуловани лагери ? Добра / Лоша идея ; Защо ?
П.П. за 10-ка ос - предна става въпрос
cabron66 написа:търся мнение за rockrider9.1 Btwin на decatlon!!!по форумите не съм чел ништо за него...имам възмойност да го купя...какво ще ме посъветвате?
bio написа:teodor4o0 написа:...
а относно моята креативност ... някой да може да ми каже нещо за главината със съчми заменени от капсуловани лагери ? Добра / Лоша идея ; Защо ?
П.П. за 10-ка ос - предна става въпрос
защо те мързи да четеш и да мислиш ... идеята е лоша -> трудоемка. сещай се сам ...
bio написа:http://www.bikelaneliving.com/wp-content/uploads/2012/11/stemvalves.jpeg
gosh6o написа:Тези чашки ще станат ли на RAM ht one и/или на RAM ht three:
http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 787/lang.2
И нт 1 за oversize стержен ли е или за 1.5
gosh6o написа:А ht three за какъв стержен е и посочените чашки ще му станат ли
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 168 госта