teodor4o0 написа:защо не е хубаво да се кара с хидравлика и механика ? Заради разликата в твърдоста на лостчетата ли ?
teodor4o0 написа:не ме разбра ... карам с хидравлика , но въпроса ми беше защо не е хубаво да се кара с хидравлика и механика заедно т.е. едната да е хидравлична а другата механична
и дали ще пасне на Cross Demon D-MAX от 2000 година rock написа:Каква грес използвате за седалковата тръба?
KUM4o написа:От къде могат да се купят накладки за quad deuce и с кои модели спирачки са съвместими (взаимо заменяеми)?

did написа:rock написа:Каква грес използвате за седалковата тръба?
Никаква.
xcrider написа:Ако си с колче със специално покритие става, ама иначе такова пукане се получава , че без грес не се минава.
xcrider написа:Никога не си имал пукане от колчето?
RAM_HTONE написа:Рамката ми стоманена ли е
TurboDoctor написа:Според вас кой е по добрия избор Ram DHX или Ram freeride ?![]()
![]()
crossenduro2 написа:TurboDoctor написа:Според вас кой е по добрия избор Ram DHX или Ram freeride ?![]()
![]()
Говорено е вече 1000 пъти! Ако искаш лодка, която работи зле с неподходящия шок и е с гадна геометрия взимай DHX, ако ще караш и въртене и ти трябва по - стегната задница карай Freeride. Аз карах година FR и бях доволен, докато не намерих 2 пукнатини на рамката.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Sprinter и 111 госта