Кой и как събира пари ?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Кой и как събира пари ?

Мнениеот biker_bg » Пон Мар 29, 2010 9:51 pm

gofren написа:мн е кофти положението щото като изпаднат някви пари се чудя за какво да ги дам:
-за колело ли
-да излезна ли с приятели
-да си купя някви дрехи (вече над година не съм си купувал нови)
-да си купя някви общуща ли (от 3 години карам с едни все още не разпаднали се Цирки)
и т.н. и т.н. и т.н. ...

:D :agree: зле е работата ама...и при мене е така.
Аватар
biker_bg

Рейтинг: 1046

Мнениеот azze » Вто Мар 30, 2010 1:54 pm

Аз не събирам.От джобните,които и без това не са много,не мога да отделям.Каквото дадат родителските тела,това е.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Criten » Пон Апр 05, 2010 10:38 am

През лятото работа аз през другото време от закуски и от подараци в брой.
DOWNHILL
Аватар
Criten

Рейтинг: 1103

Мнениеот DenisMutlu » Пон Апр 05, 2010 2:16 pm

biker_bg написа:
gofren написа:мн е кофти положението щото като изпаднат някви пари се чудя за какво да ги дам:
-за колело ли
-да излезна ли с приятели
-да си купя някви дрехи (вече над година не съм си купувал нови)
-да си купя някви общуща ли (от 3 години карам с едни все още не разпаднали се Цирки)
и т.н. и т.н. и т.н. ...

:D :agree: зле е работата ама...и при мене е така.

Не знам за вас но според мен колелото ми не е по-важно от социалния ми живот и колелото няма да ме топли зимата и да играе ролята на обувки.
Пари се вадят като се работи и като се сведат излишните разходи до минимум като например: алкохол / цигари.
От храна не трябва да се пести, но пък и да ядете мазни баници, пици или джобове също не е работа - само ако знаехте после какво става в стомаха ви... :xx(:
Дрехите са нужда а не гъзария но голяма част от хората го забравят това, купуват си някакви обувки от 200-300лв защото пишело адидас на тях или нещо друго марково, а има толкова много български обувки,маратонки и всичко останало което е в пъти по-ефтино и също толкова качествено.

Лично аз работя и изкарвам добри пари, за допълнителен доход играя на вързано на билярд :evil: Обикновенно профуквам всичко за жената а в байка наливам когато остана без жена :) (всъщност сега съм без жена :rofl: )
Аватар
DenisMutlu

Рейтинг: 1327

Мнениеот outfaced » Пон Апр 05, 2010 3:42 pm

DenisMutlu написа:...според мен колелото ми не е по-важно от социалния ми живот ...

че защо едното да изключва другото :dontknow: ... вместо да ходя да се "социализирам" по дискотеки и барове го правя в планината ;)
Пиенето на бира с байкърска компания след яко каране - безценно :beer:

Иначе си прав ... гъзарията и лошата/нередовна храна са си беля и двете до нищо хубаво не водят :agree:
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Мнениеот Jam_Rock » Пон Апр 05, 2010 8:48 pm

На мен също ми е много трудно :crap: Все още събирам парички за да си купя първото колело откакто се запалих (вече от една година) и така като гледам съм стигнал в буквалния смисъл до никъде.Гледам да спестявам от където мога и да работя от време на време при началника (при татко) от където също получавам добре и не мгоа да се оплача.Но проблема е,че откакто започнахда събирам пари ида вадя по някой лев,от каквото имам нужда,било то обувки,дрехи или нещо друго и поискам пари отговора винаги,ама абсолютно винаги е един и същ:
-Имаш си пари! :V: И ето,че като искарам някой лев и по дяволите винаги тогава се случва да имам нужда от нещо и ето,че докато още не съм им се нарадвал се принуждавам да ги давам за някоя нужда и като се видя до къде съм стигнал със пестенето и губя всякаква надежда! :V:
Аватар
Jam_Rock

Рейтинг: 1248

Мнениеот DenisMutlu » Пон Апр 05, 2010 11:58 pm

Jam_Rock написа:и като се видя до къде съм стигнал със пестенето и губя всякаква надежда! :V:

Търпение joung padawan ;) Всичко с времето си.
Аватар
DenisMutlu

Рейтинг: 1327

Мнениеот aggressive_rider » Чет Апр 08, 2010 12:19 am

Аз мойте пари принципно за колело ги давам... ако ми потрябва нещо друго, наще се джобат :D Като гледам, някои на моята възраст как ги прецакват техните... :xx(: просто гадно ... притискайте ги повечко и може да мине номера :D
Ето как се качва баир на пълна газ с БОМБА! http://vbox7.com/play:170594d8
http://koleloto.com/
aggressive_rider

Рейтинг: 970

Мнениеот ATX » Чет Ное 01, 2012 12:09 pm

Ми от рождени дни помагам на наще и те ми купуват каквото искам :D :agree:
Аватар
ATX

Рейтинг: 1181

Мнениеот ivo_DH » Пет Ное 02, 2012 6:25 pm

1. Рождени дни
2. Именни дни
3. От рестото в магазина
4. Доброволно лишаване от ядене в училище
5. Малко послъгване от време на време пред родителите :D
6. "Каквото намеря, си е за мен ! (било то и 5ст.)"
7. Нова година
8. Редовно искане на пари
9. съответно на т.8 - редовно правене на кучешкия поглед :rofl:
10. Аааааа да, и тука сякаш ми е най-голямото предимство - приятелката ми, която играя ролята на банка, защото ще ги пръсна за глупости :^:
11. Брат ми, който от време на време и той се включва, ама....... лапешка работа
Та в общи линии е това :smash:
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
:evil:
Аватар
ivo_DH

Рейтинг: 1098

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Чет Ное 08, 2012 5:05 pm

Кой? - Аз.
Как? - Никак :D
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

Мнениеот sonscp » Съб Дек 01, 2012 2:25 am

1. Рождени дни!

2. Празници ( Коледа, Нова година.. )

4. Казвам на майка ми ( спонсора на пари ) да не ми дава джобните за деня, а да ми ги даде на куп в края на месеца. Вместо да си купувам банички и други мазнйоци от лавката, хапвам вкъщи преди училище. В края на месеца получавам джобните, оттам във вело магазина, купувам си дълго избираната част и оттам право вкъщи. Монтирам частта и газзз на баира за тест драйв! :D

5. Някой друг лев от частите които съм сменил..

6. Миналото лято бачках малко.. :)
Аватар
sonscp

Рейтинг: 1434

Мнениеот BurNiNg_IcE » Съб Дек 01, 2012 12:19 pm

продавам наркотици :nuts:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот elexir » Съб Дек 01, 2012 12:37 pm

BurNiNg_IcE написа:продавам наркотици :nuts:

Аз пък продавам царевицЪ кът Радо царевицЪтЪ :D :agree:
Сitroen TDI?Е нема такова животно на този свет,който иска да кара TDI,да си купи Golf-о!
elexir

Рейтинг: 1157

Предишна

Назад към Бла - Бла