cne написа:Според това, което каза google - 34.9...
Благодаря!
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:Поради липсата на рамката до мен искам да питам:
- на рамка Iron Horse Warrior 4 чието колче за седалката е 30.0, какъв размер е скобата за седалковата тръба- 31.8 или 34.9?
teodor4o0 написа:вилката ми е с маслен патрон , искам да попитам ще има ли проблем ако се кара при минус 10 - 15 градуса ?
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.

ivo_DH написа:teodor4o0 написа:вилката ми е с маслен патрон , искам да попитам ще има ли проблем ако се кара при минус 10 - 15 градуса ?
Проблем няма да има, поради простата причина, че и вилка няма да имашще е тотално дърво...
ivo_DH написа:teodor4o0 написа:вилката ми е с маслен патрон , искам да попитам ще има ли проблем ако се кара при минус 10 - 15 градуса ?
Проблем няма да има, поради простата причина, че и вилка няма да имашще е тотално дърво...
PtD написа:ivo_DH написа:teodor4o0 написа:вилката ми е с маслен патрон , искам да попитам ще има ли проблем ако се кара при минус 10 - 15 градуса ?
Това просто не е вярно. Карал съм доста при отрицателни температури, вкл. до -15, и нищо ѝ няма на вилката и си работи чудесно.
PtD написа:А през коя махала минаваш, през Афганистан ли?
sasho_bmx написа:Вилка със стержен 170мм, ще стане ли на ц1 или ,ще е къс.
KsH написа:Понеже съм решил да си взема хубав шок, имам един въпрос. 200x50 шок ще се побере ли на cross enduro рамка ?
Ето и шока, който искам да купя:
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=17550
KsH написа:Понеже съм решил да си взема хубав шок, имам един въпрос. 200x50 шок ще се побере ли на cross enduro рамка ?
gosh6o написа:KsH написа:Понеже съм решил да си взема хубав шок, имам един въпрос. 200x50 шок ще се побере ли на cross enduro рамка ?
аз пък ще запазя парите и ще си продам рамката, и ще си взема един приличен drag climber/c1 и няма да се занимавам с глупостиРамката ти е със сбъркана геометрия: следното е в задния триъгълник, а за да работи по-добре рамката трябва да е в предния, но това ще ти го обяснят съфорумниците
steal_legend написа:В четвъртък си направих регистрация в EBAY и отбелязах, че искам кода за потвърждение да ми го пратят с писмо. До сега не е дошло писмо. За колко дни идват тези писма???
steal_legend написа:Няма ли кой да ми отговори?
halfdone написа:steal_legend написа:Няма ли кой да ми отговори?
Ако нямаш интернет банкиране, отиваш в банката да ти кажат кода. Какви са тия писма, след като имаш работа за 5 минути
KsH написа:Здравейте момчета, понеже искам да си взема avid bb5 за задна спирачка, искам да ви питам усеща ли се разлика между 185 мм и 203 мм диск,. Карам AM и DH. Страх ме е да не счупя рамката с 203 и сериозно се колебая..![]()
![]()
PtD написа:Усеща се. Но ако си по-лек, до 70-тина кила, спокойно може да си караш и със 185мм диск.
DRAGONBORN написа: ..оптигач срам СХ4.. гуми едната е кунда 2.50 ..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 95 госта