MarioooДобър вечер на всички колеги. Искам да Съобщя за адската некоректност на 1 хлапе. Във форума се пише

Mariooo

Този колега преди 2 седмици му се обадих за 1 дискова спирачка Авид бб7 - Ето и обявата
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=126702 Както е писано в нея конкретно за Спирачка (Avid BB7) с диск 203 мм g2 - 70 лв. и го попитах какво ми дава с нея. Уш по телефона се разбрахме да ми прати: Лосчето,бол4етата за ротора,преходника,жило и броня, и 2-ри наклъдки за 65 лв. Разбрахме се за събота да ми я прати не я изпрати. В неделя му пиша викам ари бе какво стана той ми отговори всичко съм приготвил ама с Ротор Г2 няма как да ти я дам за 65 лв твърдо 70. Викам айди от мен да мине. Във вторник идва спирачката при мен със диск Hayes и бол4етата за диска ги няма. Звъннах му викам така и така къде са бол4етата и защо е със диск Хайес а той ми отговори а как Хайес той е 160мм защо4на да овърта . После ми каза че ще ми ги изпрати станала е грешка. Сега вече 6-ти ден му пиша на колегата за диска и бол4етата който ми ги е обещал и аз съм си ги платил но той НИТО ми вдига НИТО ми отговаря на съобщенията. Каза че спирачката е със Хубави накладки а и 2-та 4ифта са до Метал......
Ако взимате нещо от този колега

Mariooo

Си имайте 1 на УМ за него. За мен е един от многото некоректни потребители в този сайт. Благодаря за отделеното внимание и пак казвам когато взимате от него винаги със преглед и тест,защото той не беше го отбелязал и после не си вдигна телефона когато му звъняха от Еконт