ярък диоден фар и светлини за винтили

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

ярък диоден фар и светлини за винтили

Мнениеот shotlandetsa » Пон Окт 03, 2005 1:26 pm

от известно време се опитвам да намерим с иван едни семпли сини светлинки, които се завъртат на винтилите и се активират в тъмно и при вибрация, тоест само когато колелото е в движение, но не може да намерим адрес за поръчка, а човека, който ги вняся скоро не се е вясвал при иван и не може да си поръчам. някой може ли да ме опъти къде се поръчват, т.к. търсих яко в гугъл и нищо не намерих :(

другото което ме вълнува е някой да ми препоръча кръгъл ярък диод за от зад на колелото, защото само червеното диодче не е достатъчно. от пред имам един як диоден фар, който има силен блиц ефект и всички се дзверат в него като ме видят и при движение нощно време вършиу страхотна работа. за от зад обаче не става и всички, които гледах са или несъвместими с колчето, или са някакви огромни толупи. някой да препоръча нещо изтествано?
Cannondale addicted.
Аватар
shotlandetsa

Рейтинг: 1720

Мнениеот TOYAGA » Пон Окт 03, 2005 1:37 pm

@ shotlandetsa

Хкхм... Тва кръглото, дето искаш да си го сложиш отзад, трябва ли да има силен блиц ефект и всички да се дзверат в него като те видят?
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Окт 03, 2005 1:41 pm

[quote="shotlandetsa"]

от известно време се опитвам да намерим с иван едни семпли сини светлинки, които се завъртат на винтилите и се активират в тъмно и при вибрация, тоест само когато колелото е в движение, но не може да намерим адрес за поръчка, а човека, който ги вняся скоро не се е вясвал при иван и не може да си поръчам. някой може ли да ме опъти къде се поръчват, т.к. търсих яко в гугъл и нищо не намерих :(

другото което ме вълнува е някой да ми препоръча кръгъл ярък диод за от зад на колелото, защото само червеното диодче не е достатъчно. от пред имам един як диоден фар, който има силен блиц ефект и всички се дзверат в него като ме видят и при движение нощно време вършиу страхотна работа. за от зад обаче не става и всички, които гледах са или несъвместими с колчето, или са някакви огромни толупи. някой да препоръча нещо изтествано?
[/quote]

Питай за диод от светкавица на телефон, ама да знаеш че много грее и му трябва радиатор.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Пон Окт 03, 2005 2:22 pm

[quote="shotlandetsa"]
а човека, който ги вняся скоро не се е вясвал при иван
[/quote]

Иван сигурно има предвид мен, само дето не съм си ги внасял аз.

www.tireflys.com
www.tireflys.de

имам у нас един комплект червени и един комплект сини. бих могъл да прежаля синия ;)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Nazgull » Пон Окт 03, 2005 2:29 pm

Ако искаш да знаеш къде се продават най-много видове диоди в София кажи да ти пратя карта.
дойчен комунистен мит трабантен

Последната промяна е направена от Nazgull на 29 Апр 2007 12:39; мнението е било променяно общо 17928 пъти
Аватар
Nazgull

Рейтинг: 1700

Мнениеот shotlandetsa » Пон Окт 03, 2005 2:31 pm

[quote="bikerider"]

[quote="shotlandetsa"]
а човека, който ги вняся скоро не се е вясвал при иван
[/quote]

Иван сигурно има предвид мен, само дето не съм си ги внасял аз.

www.tireflys.com
www.tireflys.de

имам у нас един комплект червени и един комплект сини. бих могъл да прежаля синия ;)
[/quote]

eeeee ти си човека !!! ще съм ти много благодарен ако ги прежалиш наистина !!! :bouncy::bouncy:

дай да се видим , а?
Cannondale addicted.
Аватар
shotlandetsa

Мнениеот shotlandetsa » Пон Окт 03, 2005 2:32 pm

[quote="Nazgull"]

Ако искаш да знаеш къде се продават най-много видове диоди в София кажи да ти пратя карта.
[/quote]

давай смело :)
Cannondale addicted.
Аватар
shotlandetsa

Мнениеот bikerider » Пон Окт 03, 2005 2:40 pm

[quote="shotlandetsa"]
ще съм ти много благодарен ако ги прежалиш наистина !!!
[/quote]

PM ;)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Nazgull » Пон Окт 03, 2005 2:55 pm

http://botsrevenge.hit.bg/magazini/svetodiodi.JPG
В дуното на 1 безистен зад сегиите в ляво. Доста забутано и мизерно магазинче, но единствено в него в София продават толкова много диоди. Можеш да ги питаш там за това, което те интересува.
Други магазини с диоди са конрад, но там са значително по-малко и продавачките са доста тъпи.
Адрес на "малкия" Конрад http://botsrevenge.hit.bg/magazini/conrad1.JPG
Хан Аспарух 1 - "голямия" Конрад http://botsrevenge.hit.bg/magazini/conrad2.JPG
дойчен комунистен мит трабантен

Последната промяна е направена от Nazgull на 29 Апр 2007 12:39; мнението е било променяно общо 17928 пъти
Аватар
Nazgull

Рейтинг: 1700

Мнениеот shotlandetsa » Пон Окт 03, 2005 2:59 pm

[quote="Nazgull"]

http://botsrevenge.hit.bg/magazini/svetodiodi.JPG
В дуното на 1 безистен зад сегиите в ляво. Доста забутано и мизерно магазинче, но единствено в него в София продават толкова много диоди. Можеш да ги питаш там за това, което те интересува.
Други магазини с диоди са конрад, но там са значително по-малко и продавачките са доста тъпи.
Адрес на "малкия" Конрад http://botsrevenge.hit.bg/magazini/conrad1.JPG
Хан Аспарух 1 - "голямия" Конрад http://botsrevenge.hit.bg/magazini/conrad2.JPG

[/quote]

мерси за инфото! аз вече се уговорих с байкрайдер, но ще ги запомня, ако някой ме пита да го насоча ;)
Cannondale addicted.
Аватар
shotlandetsa

Назад към Архив