Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Преди време сглобих един примус но не мога да го до наглася .С една плоча и веригата постоянно пада.Сменях два пъти водача и два пъти касетата ,има и башгард и пак пада вече само се ядосвам.Ако може да ми кажете по евтин вариант за нова касета башгард въопще всичко необходимо за примус за да не пада веригата с една плоча
Имам чувството че нищо не съм настроил нищо както трябва .Но мисля че има не съответсвие с дължината ос касетата .Но ви моля да ми кажете най евтиният вариант за нови курбели,водач,плоча и ос които да са съвместими и да не пада веригата на примус .Мисля че хора които имат примус направо може да ми кажат техните компоненти .
Ако зъбците на венеца са на около 0,5 см. от чейнстея, значи дължината на оста е добра. Не е ли по-добре някой да ти ги настрои, вместо да дадеш над 300 лв. за нови?