TurboDoctor написа:По принцип се слага нещо като кърпа долу в задният триъгълник, но той предпазва само 1 място, не съм много запознат за това ще оставя на тези които разбират .![]()
biker2396 написа:Здравейте момчета! Купих си нов байк и се чудя как да му запазя боята на рамката отдолу от удрите на камъните,като карам по планински терени! Мерси предварително
gosh6o написа:biker2396 написа:Здравейте момчета! Купих си нов байк и се чудя как да му запазя боята на рамката отдолу от удрите на камъните,като карам по планински терени! Мерси предварително
Грунда и спрея са 10 кинта... Шкурката стотинки и може и един лак! Като се одраска и сменяш цвета с по-як и това е! Просто в mtbто се ще се намери нещо да ти драсне рамката и това е
mtb123 написа:Сложи му тиксо да го предпазиш![]()
![]()
Според мен не може да се предпази цялата рамка !
PtD написа:@ALLMountainGoat, хора всякакви. Лично аз си харесвам рамката с драскотини - напомнят, че все пак колелото се кара.
up side down написа:на мен ми хареса идеята с вътрешната гума,но за ударите от веригата,а да покриеш цялата рама...не знам,ами ако реша да пазя новите си гуми от изтъркване?
yeahx написа:up side down написа:на мен ми хареса идеята с вътрешната гума,но за ударите от веригата,а да покриеш цялата рама...не знам,ами ако реша да пазя новите си гуми от изтъркване?
мии няма да ги триеш и това е :![]()
![]()
up side down написа:пазя едно парче неопрен от времето когато го ползвах за подложка на шапката (headspin)и ми се струва че е супер,само дето е малко дебело ... около 6-7мм,и ше трябва на всеки см свинска опашка...така ли се прави? или кои как знае
в краина сметка нали работа да върши
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 389 госта