Луфт в задна капла

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Луфт в задна капла

Мнениеот martoff » Съб Дек 15, 2012 9:53 am

Преди време имах проблем със задната капла (докато беше монтирана когато я размърдвах настрани и имаше луфт, а и като я махах от рамката венчето (за single speed) също имаше луфт ) На другия ден я занесох на велотехник и ми я оправиха (казаха ми, че единият лагер е имал проблем и го е сменил) ... сега като я сложа на рамката пак го има луфта ?! Възможно ли е да е от рамката ???
Follow the LEADER !
Аватар
martoff

Рейтинг: 1080

Re: Луфт в задна капла

Мнениеот ^_WhitE_DeMoN_^ » Съб Дек 15, 2012 1:39 pm

Добре ли затегна каплата ? :D

Защо просто не свалиш каплата и да размърдаш малко остта, та да не се съмняваш в рамката :idea:
Ако остта шава - бързо търсим статията относно сервизирането на главините, by Admin, прочитаме я за да вникнем в проблема и за в бъдеще да не задаваме глупави въпроси...
Ако ръцете растат не откъдето трябва, насочваме се до най-близкия вело сервиз :D

Ако пък не е от остта, явно си с мека рамка...
Viber | Telegram | WhatsApp | Kaizala: 0885355287 || Facebook: Serge Bulah || Instagram: serge.insta
Аватар
^_WhitE_DeMoN_^

Рейтинг: 1775

Re: Луфт в задна капла

Мнениеот martoff » Съб Дек 15, 2012 2:07 pm

drag climber , но ако се наложи ще я сменям
Follow the LEADER !
Аватар
martoff

Рейтинг: 1080

Назад към Веломеханик