4getcredo написа:halcor написа:woolcollection.com
имат и физически магазин в халите.
Вече нямат.

Пич, не, че е важно, но минуса ти е от мен. Подаваш грешна информация. Магазина на woolcollection съществува и се намира в Халите на първия етаж в ляво, след като влезнеш от входа на Халите който се намира от страната на ул. "Пиротска". Днес, тоест вече вчера в 19:20 бях там.
Разпитах продавачката кога работи магазина, каза ми, че работи само през зимния период, от Декември до края на Февруари месец. Работно време е от 10:00 сутринта до 9:00 вечерта /Делнични дни, иначе за събота и неделя, не попитах, но който се интересува или има път натам, може да мине и през уикенда/.
Свършили са се клиновете, които са от 100 % мерино, казаха ми, че много се купували. Аз си взех термо бельо/горнище с дълги ръкави - 100 % мерино за 56 лв., без цип, казвам го това, понеже има и модел с цип. Има три цвята - черно, синьо и сиво. Аз взех, последното черно термо бельо Л размер, иначе имаше и XL и М, от черното и всички размери от синьото, за сивия цвят не се поинтересувах. На фона на цената в екскоспортс която в момента е намалена от 177 лв на 139 лева за термо бельо от 100 % мериносова вълна, мисля че 56 лв. е добре. В екскоспортс пишат, че термо бельото което продават е с тегло 250 гр, на квадратен метър, като доколкото четох в интернет, най-дебелото, или по скоро плътно изтъкано термо бельо е 260 грама на квадратен метър. Съответно това в екскоспортс се доближава до максимума тегло, плътност и топлоизолационни качества. Това което аз взех на woolcollection, никъде не пише колко грама е. Произведено е в Турция, изработката е добра, но ще видим дали наистина топли. отвежда потта и прочее. На фона на повечето термо горнища с дълги ръкави в ценовия клас до 60 лв, изработени от 100 % полиестър, според мен, мериното ще е по-добре. Дано да съм полезен на някой с тази информация, че както е казал народа:
"Няма лошо време, има лоша екипировка."
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer