Здравейте! Адски много изчетох скоро време из форума и накрая реших да се регистрирам, за да задам може би финалните си въпроси. Първо искам да се извиня ако не съм оцелил раздела(двоумях се между началния клас и тук, но накрая цапнах тук) и така, да премина към въпросите. Спрял съм се на няколко модела като 2/2 са в различна ценова зона/клас, но не е много ясно с какъв бюджет разполагам в крайна сметка. Първите два са Drag ZX3 и Sprint Apolon 2012, като тук може би печели Аполона(много добри думи чух за него) и го намерих с намаление за 430лв. Другите 2 са Drag ZX4 и този Рам
http://www.niko-bikes.com/shop/product. ... ductID=318 , като отново тук чух доста повече добри думи за Рама. В началото предпочитах Драга(започнах да търся велосипед задължително на Драг) , но в крайна сметка някой хора успяха да ме убедят,че тези 2 колела специално са по-добрия вариант. Искам да попитам и откъде точно мога да си закупя/поръчам колелата? В д/мибайк се продават Драгове, но не съм влизал специално да разпитвам. За Спринта, мисля, че в близкия мол продават, но не съм сигурен дали е фирмен магазин и дали го пускат с гаранция, тей като в един сайт го намерих с 33 месеца такава

, то пак трябва да се пита какво покрива де... Друго, кога е по-добре да го закупя,сега, когато пускат промоции по празниците, пък и сме извън сезона или да изчакам пролетта, за да излязат новите модели и да подбият старите? Та това е главно-Къде и Кога, оттам нататък ако не изкочи нещо друго ще се сменя, каквото се счупи.
PS. Един приятел ми предлага мнго запазен Drag C1 за 350 лв и ще го пробвам, но едва ли ще го взема, защото не се виждам 100 км. пригърбен на 14' рамка...