предложете хидравлика

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

предложете хидравлика

Мнениеот chochkoto_e1 » Вто Дек 18, 2012 1:16 pm

:wavey: здравейте
мисля да си купувам хидравлична спирачка но не сам много запознат с тях ако може да предложите някоя която да спира добре и най–вече е здрава :Д ще я сложа на RST GILLA T8. Бях се спрял на тази––––> http://www.niko-bikes.com/shop/product. ... ductID=559 203мм то но после разбрах ,че тайванските не са толкова качествени.
разполагам с 180 лева предложете някоя :beer:
Приятни Празници
chochkoto_e1

Рейтинг: 1094

Re: предложете хидравлика

Мнениеот medix » Вто Дек 18, 2012 1:37 pm

http://bike-house.biz/productv/737/clar ... ladki.html
Доста добра изработка и качество за тази цена.
Няма течове и глупости като при juicy-тата и подобни!
:beer:
medix

Рейтинг: 1319

Мнениеот maxitty » Вто Дек 18, 2012 7:31 pm

http://velos-bg.com/product_info.php?products_id=419 Аз ти препоръчвам тази спирачка. Имам същата и спира страхотно. Също така идва с всичко нужно за монтажа й и има 1 година гаранция. :beer:
Аватар
maxitty

Рейтинг: 1220

Мнениеот Ozzie » Вто Дек 18, 2012 8:48 pm

Понеже не си упоменал как ще се ползва, нито нещо друго (btw "Веломеханик" не е най- правилното място за темата), препоръчвам това.
За остатъка до заделената сума ще можеш да си купиш други полезни и нужни неща.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот WhiteBoy » Вто Дек 18, 2012 10:34 pm

^^ Тази спирачка спира много добре въпреки смешните си пари за хидравлика. Взимай я и не се чуди
Аватар
WhiteBoy

Рейтинг: 1147

Мнениеот chochkoto_e1 » Сря Дек 19, 2012 12:06 pm

сега мисля да взема тази http://bike-house.biz/product/2228/shim ... -2012.html и с останалите пари нещо друго
chochkoto_e1

Рейтинг: 1094

Мнениеот motomarzel » Сря Дек 19, 2012 2:08 pm

Комплект предна+задна - 175лв с доставката - спират изключително добре! Горещо препоръчвам!
Аватар
motomarzel

Рейтинг: 2000

Мнениеот JoeQuarry » Сря Дек 19, 2012 4:41 pm

viewtopic.php?f=18&t=127945 Продавам ги със всичко към тях. По-добри са от всички евтини шимано-та. Пък и по-добра цена за практически нови две хидравлични спирачки няма да намериш. Ако имаш интерес всичко е написано в обявата.
JoeQuarry

Рейтинг: 1000

Мнениеот Ozzie » Сря Дек 19, 2012 5:01 pm

JoeQuarry написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=127945 Продавам ги със всичко към тях. По-добри са от всички евтини шимано-та.

С какво по- точно са по- добри от посочените модели на "SHIMANO"?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот JoeQuarry » Пет Дек 21, 2012 12:13 pm

Та Ози след като си делийтнал мнението ми и се правиш на модератор, защо не го цитира и да напишеш коментар отдолу?
След като си правя труда да отговоря на безмисления ти въпрос и то аргументирано, може да си направиш труда да отговориш, а не да го триеш, особено когато съм обяснил,че няма как да пиша на кирилица. Защото като питате глупости сте първи, а когато трябва да сте коректни ви няма никакви... модератори.
И по темата Quad-овете ми са в пъти по-добри от посредствените шиманота които си предложил. Само М596 е по-добър на цена от 300лв за пълен комплект.
JoeQuarry

Мнениеот Ozzie » Пет Дек 21, 2012 12:53 pm

Мислиш ли, че изобщо съм се занимавал да чета нещо написано на маимуница?
Припомни си правилата отново.
Аватар
Ozzie

Мнениеот JoeQuarry » Пет Дек 21, 2012 1:08 pm

FO...
JoeQuarry

Мнениеот PtD » Пет Дек 21, 2012 1:25 pm

JoeQuarry написа: особено когато съм обяснил,че няма как да пиша на кирилица.

Ко речи? :liplick:

Щот' ми се струва, че все пак можеш да пишеш на кирилица.

П.П. заяждането с модератори рядко води до положителен резултат. Може да си (и ни) спестиш главоболията, като избягваш пререканията. :smokin:

Оп, чак сега загрявам, че си писал на шльокавица. По правилата, за това се полага бан. Още две седмици отгоре получаваш за нагрубяване.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот JoeQ » Пет Дек 21, 2012 7:10 pm

А със какво го нагрубих? Защото не виждам да е написана на кирилица/маймуница/т.н. и една буква обида към автора. Следователно акаунт-а ми трябва да се отключи, защото за съжаление всичко е по правилата. Не съм нагрубявал никого нито на български, нито на шльокавски.
"Щот' ми се струва, че все пак можеш да пишеш на кирилица. " - Струва ли ти се или си сигурен? На различни компютри съм и нямах търпение да отговоря. ;) Това ми е греха. Ако за това има БАН ОК....

Обаче не съм обидил никого поне според писаните правила на сайта. Намалете БАН-а щом писането на латиница е нарушение което се наказва с бан. Друго нарушение не виждам.

Ако не ми бъде намален бан-а на акаунта, открито Ви обвинявам в еснафщина, незачитане на собствените писани правила на сайта и заемане на лична позиция и отношение срещу потребител без каквито и да е доводи, използване на служебно положение в своя полза.... и т.н. което едва ли визията която искате да създадете за форум-а. Обида няма, тъй че очаквам отговор от модератор/администратор по въпроса.
П.П. Оззие може да се сърди на който си иска.... и аз съм му сърдит. :rofl:
JoeQ

Рейтинг: 1140

Мнениеот tenesy » Съб Дек 22, 2012 7:46 pm

:offtopic: Модераторите се ебават по някога. И аз мисля че модовете са прекалено пристрастни. Но съм съгласен че трябва да се пише на кирилица!!!
В крайна сметка едно изискванията да станеш модератор е да си безделник, да си злобен е сериозно предимство. Превилегиите им дават илюзия за власт. Също като в казармата. Може да се направи една тема където да се обсъждат и разискват модераторите и да ин се търси сметка за действията, а може да се направи и във FB.
По темата че се отклоних :nono:

Посоченото шимано от пича-мод от снимката с ръкавици яке и къси гащи, е най умрялия модел и не случайно посочен като голямо разочарование в Байкрадар(дай пак линк) Не мога да го скрия, въпреки че харесвам шиманските спирачки. Тази си лъха на тектро от всякъде. Предимствата за Quad са във всеки един детайл. По-големи бутала, по-големи накладки, мнооого по-добър дизайн, по-ниско тегло, и по всички тестове мнооого по-голяма мощност. Много евтина поддръжка е също голям плюс.
Deore-то обаче е съвсем друга ракия. Само да имаш кинти за него.
Успех в избора.
tenesy

Рейтинг: 1140

Мнениеот PtD » Нед Дек 23, 2012 4:34 am

Значи,

1. За писане на шльокавица по правилата (проверете!) се полага бан. Независимо по каква причина.
1а. Тук спешни случаи няма, никой няма да умре, ако публикува няколко часа по-късно
1б. Самият форум си има кирилизатор за тези, които си нямат кирилица на компютъра

Следователно потребителят си беше баннат според правилата.

2. Втора регистрация на един потребител не е разрешена.

Следователно JoeQ също си беше баннат по правилата.

3. Тук не е мястото да се обсъждат тези неща. Придържайте се към темата.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот mover » Нед Дек 23, 2012 4:11 pm

motomarzel написа:Комплект предна+задна - 175лв с доставката - спират изключително добре! Горещо препоръчвам!

Още един глас за Deore!
Изглежда са свършили в bike-discount, затова давам още един линк на същата цена (+10евро за доставка) в bike-components
http://www.bike-components.de/products/ ... M596-.html

Искам да споделя, че съм много критичен към спирачките на Shimano, защото 2 сезона карах със SLX М665 и не си паснахме, но ги продадох и си взех Deore. Спират отлично, въпреки че съм 100кила и спирам като заварчик
Аватар
mover

Рейтинг: 1829

Мнениеот TheTyres » Вто Дек 25, 2012 10:18 am

Момчето търси спирачка ДО 170-80. Как така стигна до заключението за Deore? само апарата с лостчето е 175лв + 150лв за хубави дискове с алуминиев паяк/110лв за обикновенни стоманени (180мм) + 40лв за преходници... и колко станаха?
TheTyres

Рейтинг: 1200

Мнениеот motomarzel » Вто Дек 25, 2012 10:43 am

TheTyres написа:Момчето търси спирачка ДО 170-80. Как така стигна до заключението за Deore? само апарата с лостчето е 175лв + 150лв за хубави дискове с алуминиев паяк/110лв за обикновенни стоманени (180мм) + 40лв за преходници... и колко станаха?

Първо чети, след това пиши!
Цената е за комплект предна+задна спирачки!

Комплекта е с органични накладки, с които всъщност най-вероятно и ще продължи да се ползва. По този повод - ротор Shimano SM-RT51 във фирменият магазин на Крос във София струва 13лв - 160мм и съответно 17лв за 180мм. Преходниците също са на достъпни цени, освен това в пазара на форума също можеш да си намериш.
Та цената за комплект предна + задна спирачки, въпреки че автора питаше само за предна, не би надвишила 220лв.
Аватар
motomarzel

Мнениеот TheTyres » Нед Дек 30, 2012 10:01 pm

;) Точно така 2 спирачки + 2 диска + два преходника... написал съм цената ;) А на Деор ако искаш да сложиш най-евтините дискове... ти си знаеш.
TheTyres

Рейтинг: 1200

Мнениеот m0m4i » Нед Яну 06, 2013 9:48 pm

Само аз ше ти препоръчам нещо. Знам че много хора ше ме помислят за "поредният тъпак дето даже не е виждал такава спирачка'', но аз съм карал доста време. Аз повече Авид (поне джуси, елексир) няма да пипна. Тези спирачки за мене и за много мои приятели са пълна кочина. Един приятел караше елексир 5 (спираше на периоди и накрая протече) премина на магура мт2 (180лв) и е хилияди пъти по-доволен. Аз карах джуси 5-ци и двете протекоха. Според мен XT-тата тея евтините са точният избор.
Facebook/Kubratovo Bike team/
Аватар
m0m4i

Рейтинг: 1136

Назад към Веломеханик