Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!XaCkBuTukC написа:.. абе как в гъгъл ърт мога да разбера една пътека дали става за каране или ще е за носене..
Yavkata написа:Пиши на joropc или на някой от Габровци или Севлиевци , ако познаваш от тях. И това не е мнение за Тъпи въпроси ами си е за друга тема. Примерно Индивидуални карания. Все пак една от основните цели на този форум е именно това Планинското каране

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Yavkata
Но планирането на маршрут САМО по ГЪ си има и свойте предимства - често приключението е гарантирано

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Petrow™ написа:Понеже няма тема за адски, мега, хипер, ултра, гига тъпи въпроси, пиша тук.
Искам да попитам ограденото на снимката в червено спейсър ли се нарича ? И също да попитам може ли да се кара без него, или може ли да се скъси, защото тека ми е адски грозно. И каква е ролята която играе ?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне

n0thing написа:ЗдравейтеТъй като съм тъп искам да попитам за какво служи Brake Booster-а ...
Petrow™ написа:Значи по-добре да си остане така ?
n0thing написа:ЗдравейтеТъй като съм тъп искам да попитам за какво служи Brake Booster-а ...
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма
presiqn написа:"
Как и кво бе неможе да пише на български може само на английски.venko написа:presiqn написа:"
И к'во?!?!

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта