KsH написа:Чакай. че чак са загрях. че bb5 са на Срам!![]()
![]()
А на кого са?
KsH написа:Чакай. че чак са загрях. че bb5 са на Срам!![]()
![]()
RAM_HTONE написа:става ли да се сложи шина с 36 дупки на главина с 24 дупки
проблем ли е да има 12 празни места на шината а?
мерси предварително
rock написа:Голяма работа като ти е промакс. Щом не си много тежък и не се сурваш надолу по баирите с двеста не ти пречи нищо това.Не се впрягай на тия комплексарчета, които са си купили скъпи хидравлики и си мислят , че са хванали Господ за шлифера.
gosh6o написа:Няма смисъл да отварям тема за такава глупост! Взех си ротор quad pulse 203 за без пари. Апарата е един долен промакс миханичен. Вилката е с post mount. Няма пари за адаптор. С шайби не ми се играе... поне с малките де. Предпочитам много дълги шайби и някакви метални трупчета, който да хващат 2та болта, за да не си заминат ушите на промакса. Имам много части за смяна и апарата е последното на ума миОтворен съм към идеи
Admin написа:gosh6o написа:Няма смисъл да отварям тема за такава глупост! Взех си ротор quad pulse 203 за без пари. Апарата е един долен промакс миханичен. Вилката е с post mount. Няма пари за адаптор. С шайби не ми се играе... поне с малките де. Предпочитам много дълги шайби и някакви метални трупчета, който да хващат 2та болта, за да не си заминат ушите на промакса. Имам много части за смяна и апарата е последното на ума миОтворен съм към идеи
Досега със 160 мм диск ли си бил или със 180/185 мм? Ако е второто, преходът към 203 при PM монтаж би трябвало сравнително лесно да се осъществи с помощта на конусовидни шайби като тези от системата CPS на Avid. Същите шайби се намират и за монтаж на накладките при някои V-образни спирачки.
Ако преходът е от 160 към 203 мм, тогава вече е по-сложно, защото простото отдалечаване на апарата на равно разстояние не винаги се получава. Понякога има изместване, което трябва да се компенсира с по-дълга и по-къса дистанционна втулка. За подобен случай по-скоро бих ти препоръчал да си купиш готов преходник, като в повечето случаи и такъв от друга спирачка ще свърши работа.
RAM_HTONE написа:коя от петте рамки ще изберете

RAM_HTONE написа:ами за малко дърт лекичък дх и хс до като стигна до рампите за скоковете
RAM_HTONE написа:кросс ендуро
рам нт2
климбер
ц1
умф харди
коя от петте рамки ще изберете
gosh6o написа:RAM_HTONE написа:кросс ендуро
рам нт2
климбер
ц1
умф харди
коя от петте рамки ще изберете
C1. Моето се случи да е от alloy 7005Чист climber
gosh6o написа:
Кое да е? Ще се вземе уж за задна, за да сменя задния ротор. Карам С1. 180 ротор ме е страх да му сложа.
gosh6o написа:Направих една извращения, за да пробвам ротора докато си купя Януари нова машинка и преходник Ето какво стана:

IvanSlawow написа:"
IvanSlawow написа:Здравейте , ако си купя спирачки ( шимано бр м416 ) и сега имам на колелото на промакс ,мога ли да махна само апаратите долу и да сложа тези на шимано смисъл да ползвам жилата и командите ,или трябва да сменям жила и команди всичко
mbikerX написа:Предложете някоя задна хидравлична дискова спирачка за спускане до 140 лв пълен комплект ( лостче , диск , апарат , преходник и масло ) . За размер на ротора не знам дали климбера ще издържи 185мм
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 56 госта