Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Не можеш-МЕТРО България ги внасят от Китай(да те са китайски) и чесно ако намериш втора употреба може и да не грешка защото познавам един пич дето кара със ZOOM 650 и мята 2 метра с нея Тия ВИлки не са хубави но държат колкото едно 1,2 годишно Duro(след кратко се чупят но дотогава държат на всичко) и са леки
P.S За този отговор много хора биха ме напсували с удоволствие
Не си губи времето с тия тъпи вилки не си заслужава .Вилките на зуум имат доста лоша слава .АЗ съм се убедил че при тези вилки след определено каране не испълняват целия си ход по скоро са направени за красота . Кажи за какво ти трябва и до колко пари и можем да те насочим към нещо хубаво
Като за това колело - един XCM или XCR, въобще не се занимавай със Zoom, това са евтини имитации на вилки (но да си призная, конкретната на вид го докарва)
^_WhitE_DeMoN_^ написа:Като за това колело - един XCM или XCR, въобще не се занимавай със Zoom, това са евтини имитации на вилки (но да си призная, конкретната на вид го докарва)
+1, въпреки, че на фасон я докарва вилката. Аз ако съм на мястото на пича бих събрал някой лев и бих си потърсил един SUNTOUR SF11-XCM V3 втора ръка за около 50 лева. От някой като мен например