Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Здравейте,имам проблем с вилката.Спада ми въздуха,но обаче днеска си я напомпих и са заключи..Много интересно ми стана,миналата година също ми спадаше,смениха ми уплътненията и се оправи,дали може да е същият проблем.Мерси предварително Поздрави Бехти.
Доколкото са ми обяснявали какво е устройството на въздушните пружини, проблемите с тях най-често са свързани с уплътненията... дали вече е същият проблем, не мога да гадая.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Веднъж годишно уплътнения за 4 лева, това ли те разколеба от въздушната пружина. Че то маслото в ботушите се сменя на всеки 10-15 часа работа което е средно веднъж месечно . Аз докато имах Boxxer WC никога не съм губил налягане, 4-ма познати имат Boxxer WC, ралични години никой не е имал загуба на налягане. Самта процедура по подмяната е супер проста и изисква елементарна техническа култура и никакви специфични инструменти.