iFkata написа:И на мен ми мина това през главата, да се надяваме че не саще изчакам може да вкарат нови на марка NS .
presiqn написа:iFkata написа:И на мен ми мина това през главата, да се надяваме че не саще изчакам може да вкарат нови на марка NS .
За стрийт са не ти трябват на теб. А защо ти трябва точно НС? Не разбирам от тоя стил ама сигурно има и други на същата цена и по-добри.
exiteyes написа:А ти какво препоръчваш? Dartmoor/Octane one/Specialized или пък рамка вкарана в България с доставки от чужбина и чакане като transition/blackmarket и т.н
Нямам нищо против марките, които са изброени но щом му харесва NS, това да е, нищо лошо.
За други шини на NS не чакай да внесат - още не са ги измислили. Не е като да не съм виждал подбити такива но не е и като да не съм виждал да се карат стабилно. Ако все пак не е достойна за стила то по принцип избор има сега. По трудно се намират подходящи главини, като изключим Formula.
В последно време доста така да се каже напредък има с внасянето на части Dartmoor - стабилна работа но още по-стабилно ще е като вкарат NS/Octane да имаш избор и да мислиш цял ден кво да си поръчаш.
exiteyes написа:А ти какво препоръчваш? Dartmoor/Octane one/Specialized или пък рамка вкарана в България с доставки от чужбина и чакане като transition/blackmarket и т.н
Нямам нищо против марките, които са изброени но щом му харесва NS, това да е, нищо лошо.
За други шини на NS не чакай да внесат - още не са ги измислили. Не е като да не съм виждал подбити такива но не е и като да не съм виждал да се карат стабилно. Ако все пак не е достойна за стила то по принцип избор има сега. По трудно се намират подходящи главини, като изключим Formula.
В последно време доста така да се каже напредък има с внасянето на части Dartmoor - стабилна работа но още по-стабилно ще е като вкарат NS/Octane да имаш избор и да мислиш цял ден кво да си поръчаш.
Edit: Mach1 също става ама са тежички, ако не гониш тегло нападай. Surge не е лека рамка заради материала, така че със шини на Mach1 и още някой и друг компонент твърдака може да стане малко тежък за 4x.
presiqn написа:exiteyes написа:А ти какво препоръчваш? Dartmoor/Octane one/Specialized или пък рамка вкарана в България с доставки от чужбина и чакане като transition/blackmarket и т.н
Edit: Mach1 също става ама са тежички, ако не гониш тегло нападай. Surge не е лека рамка заради материала, така че със шини на Mach1 и още някой и друг компонент твърдака може да стане малко тежък за 4x.
Брат кво се заяждаш казах че не разбирам. Просто питах защо точно NS. А имаш ли информация кога ще внасят части на NS/Octane one?
Ще си направя аз един списък тази вечер и ще пиша колко (средностатистически) ще ми излезе ! Поздрави и лека вечер iFkata написа:Ами 70 килограма съм, питах момчето много е доволен от него от един град сме и той не го зори много .

iFkata написа:Вече да се ориентираме към главини аз ще изчакам в bikescenter да вкарат на NS, но вие преспокойно може да ми предлагате, бюджета за предна ми е 120 лева максимум, а задна 160

presiqn написа:Абе пич ти какво си си купил сега от тея неща,ако ни и тайна. Щото гледам вече за спици питаш.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта