taurus13 написа:Подходяща тръба по диаметър и умната с чукането. Не че точно това няма да направят и във вело сервизите. Виж ваденето е по-трудна работа.
Проблема ми е, че влиза свободно без никакво усилие.
taurus13 написа:Подходяща тръба по диаметър и умната с чукането. Не че точно това няма да направят и във вело сервизите. Виж ваденето е по-трудна работа.
raptor1987 написа:Пръстена, който се слага на короната на вилката трябва да влиза лесно или трябва да влиза стегнато?
П.П. Вилката е нова, а чашките са карани.(незнм колко време)
KsH написа:Нова Avid bb5 или втора употреба хидравлика от среден клас да си взема ?![]()
п.п Трябва ми за задна спирачка

KsH написа:KsH написа:Нова Avid bb5 или втора употреба хидравлика от среден клас да си взема ?![]()
п.п Трябва ми за задна спирачка
Да добавя, че се спрях на elexir 5. Сега дилемата е между bb5 нова с диск или elexir 5 втора употреба с диск ?
gosh6o написа:Според вас на този xcr пипан ли е хода? И ако не колко са дълги стеншъните?
Според вас на този xcr пипан ли е хода? И ако не колко са дълги стеншъните?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Hell_Man написа:Според вас на този xcr пипан ли е хода? И ако не колко са дълги стеншъните?
Според нас, когато имаш съмнения в компонент, отваряш, гледаш, мислиш и за всеки случай питаш. Ако колелото не е при теб караш човека да ти направи клипче с нещо оразмеряващо (шублер, ролетка, дебитна карта) и да ти покаже как се движи нещото.
По темата:
Как се пише думата "ролетка", означаваща измервателен уред? Определено е чуждица и ако изходим от roll - трябва да си е с "о", но нещо ме съмнява?
Реших все пак да проверя в "Речник на чуждите думи в българския език" от 1994 на издателство Маг-77 и З. Футеков като праводържец, не знам дали е автор. Там са посочени и двете думи като:
рОлетка (нем) = метална щора;
рУлетка (фр) = хазартно връткало.
Stefan_trekkie написа:Пише се рОлетка, защото аз се занимавам /или поне се занимавах/ с калибриране на измервателни уреди към лаборатия и в сертификатите се пише 'ролетка'
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
kaliakrata написа:Здравейте и ЧНГ. Кажете нещо за комбинацията Шина-Mach1 Mad ; Спици-Mach1 Plus ; Главина-Formula DHL-92. Благодаря предварително.
![]()
bio написа:разгледай този документ !!! -> 30.015 - 30.075
raptor1987 написа:Супер си, както и всички, които помогнаха.
По темата, ако знем, че чашките са FSA, но незнаем модела, възможно ли е закупуването само на конуса, който се набива на вилката.
"bio"
xtrend32
raptor1987 написа:"bio"Няма нищно специално в тях, просто ги имам и си мисля, че няма смисъл от нови(поне така мисля)
xtrend32
Ако ти се занимава може да пробваш това

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 116 госта