Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
FastBiker написа:Но като цяло това е добре само за състезателите им - съмнява ме някой, който може да отдели 10 бона (колкото вероятно ще струва DHX2 със Fox 40 Kashima), да си купи българска рамка.
halcor написа:Преди няколко месеца бях твърдо решен да си купя Рам 29". Стана така, че се поразходих до Щатите и открих възможност да си купя много по-добро колело от най-добре окомплектованата 29ка, която предлагат, на много по-ниска цена, използвано колело, но отлично запазено. Е тъпак или антипатриот съм, че се възползвах?
halfdone написа:За АМ 2-ката мога да кажа само хубави неща....
penmark написа:То всичко хубаво, рамките 2013 излизат. Но защо старите им рамки не падат?!!! Навсякъде гледам рамките от 2012 и дори от 2011 с непроменени цени, вместо да ги пуснат 50-100лв надолу и да си разчистят старата стока както правят Скрийма вече 2 години (11.11.2011 и 12.12.2012)!!!![]()
Или политиката е: Пък защо да ги пускаме по-евтино, като може да им боднем новите стикери и да ги продаваме за 2013 модел.
unsigner написа:Ето разпродажба на налични велосипеди от моделите от 2012:
http://store.trueriders.bg/others/20off-ram.html
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 381 госта