Сега дойде мой ред да ви разкажа какво стана

. Тъй като имам крос и от време на време го изкарвам да му разкарам маслото, че все пак студ сгъстява се

. Инцидента стана преди около седмица и 2-3 дена. Бях се подготвил да отида в Калофер и нагоре по балкана да покараме с още един приятел от Казанлък. Срещнахме се до с. Шейново (Казанлъшко) и от там 18-19км до .сТъжа го минах със 2 литра бензин което ми се стори доста защото мотора не харчи много. Не го сметнах за много важно и си долях бензин и си продължихме по пътя стигнахме Калофер без инциденти. Тръгнахме нагоре по пътечките и след около 3 часа изкачване стигнахме една чешмичка и си викам да се прибираме, че стана късно. Тъй като моя човек трябваше да продължи към Карлово за да преспи там ме изпрати до края на града и айде към Карлово. Аз тръгнах към Казанлък и малко преди с. Манолово спрях да долея последния бензин който ми остана във едно шишенце от бира 2л. Налях го запалих и тръгнах. Реших обаче да карам от Тъжа до Скобелево по пресечен път за да не си хабя гумата защото все пак на асфалт се хаби доста повече от черен път. Хванах пътя и тъкмо излизам от селото мотора започва да си вдига оборотите без да давам газ и си викам нещо има след 10 секунди започна да загася и дотам беше. Мислех си, нещо да е задръстило карбуратора. Ритах около 5 минути заболя ме крака не пали започнах да бутам, няма братче върнах се в селото намерих една малка стръмна уличка пуснах се по нея даже не припали. Отварям резервоара няма една капка!?!?!?! Викам си аз ли не съм в ред 2 литра бензин за 15 минути няма как да изгори. Почнах да го бутам към най-близката бензиностанция която беше на около 10км, че може и повече, и докато бутам виждам, че нещо ми капе по ботушите, поглеждам от къде капе и кво да видя. Преди карбуратора имам едно кранче за да спирам горивото, и след него маркуче което явно от студа се е напукало и имаше доста стабилна дупка през която ми е текъл бензина през цялото време. И сега как да процедирам като нямам една капка бензин, телефон беше в мен, но беше изключен (нямаше батерия) и най-близката бензиностанция на 10км. За около 3 часа стигнах, но като имаме предвид че бутам 100кг мотор който няма абсолютно никаква инерция и то на места имаше байр. Направо беше ад!!! Знам, че не става дума за колела, който иска да не чете и ако искат модераторите да изтрият поста ако нещо не им харесва. Просто исках да споделя една случка от която доста си патих. И преди да тръгна надалеч с мотора винаги паля и докато загрее оглеждам за нередности за да няма пак като тази случка. Дано на никой не се случи, че направо лудница. Поне не ми беше студено все пак да бутам тая машина не е много лесно, че и даже се потях