Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Agressive написа:Здравейте , някой да може да ми обясни къде се намира тази пътека .http://www.pinkbike.com/video/247652/
![]()

taurus13 написа:Че има ли място дето не става за твърдак? Тая пътека, дето и викат с гръмкото сингъл трак е почти черен път. Явно или някога е била много по-тясна или някой не е бил в час какво е истински сингъл трак.Дори за учебна пътека не е подходяща, че няма много какво да научиш на нея. Другата с червените скали е по-поучителна.
buffalo17 написа:Абе тръгнах да разглабям вилката , обаче вместо първо да развия отдоло болтовете за шестограм и да ги ударя с чука да излезе патрона , развих горните . Сега единия болт се върти на свободен ход ( тоест целия патрон вътре се върти ) и не мога да го развия . Някакви идеи как да стане чалъма ?!
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Hell_Man написа:buffalo17 написа:Абе тръгнах да разглабям вилката , обаче вместо първо да развия отдоло болтовете за шестограм и да ги ударя с чука да излезе патрона , развих горните . Сега единия болт се върти на свободен ход ( тоест целия патрон вътре се върти ) и не мога да го развия . Някакви идеи как да стане чалъма ?!
Споменавано е поне 100 пъти - дълъг шестограм или ако имаш блокировка на вилката - с блокиращия механизъм застопоряваш и развиваш.
Каква точно ти е вилката?
buffalo17 написа:Hell_Man написа:buffalo17 написа:Абе тръгнах да разглабям вилката , обаче вместо първо да развия отдоло болтовете за шестограм и да ги ударя с чука да излезе патрона , развих горните . Сега единия болт се върти на свободен ход ( тоест целия патрон вътре се върти ) и не мога да го развия . Някакви идеи как да стане чалъма ?!
Споменавано е поне 100 пъти - дълъг шестограм или ако имаш блокировка на вилката - с блокиращия механизъм застопоряваш и развиваш.
Каква точно ти е вилката?
RockShox Domain
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
todor511 написа:Здравейте ,къде мога да намеря дискове alligator ?
mariovel написа:В момента излизат ли някакви списания свързани с колоезденето ?
exiteyes написа:Има ли разлика при нормални конуси, които се набиват в стержена на чашки 1 1/8.
Т.е различни улеи и т.н, пример VP A41AC и A69AC?
windv написа:Знаете ли колко мм ход има рамка RAM Freeride с 222мм шок и с 216мм шок?
Благодаря предварително.
m0m4i написа:Здравейте, нуждая се от вашето мнение.![]()
Ще си пребоядисвам ботушите на вилката (марзочи з1). Понеже сега си взех бяла лапа и предната ми шина е бяла, мисля ботушите да ги пръсна в бял мат. Предложете нещо, ако ви кефи повече. Ето и снимки : http://www.pinkbike.com/photo/9089648/
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 60 госта