medix написа:Някой има ли идея?
medix написа:...вечерта ще изляза за да видя дали въобще спира.
medix написа:Някой има ли идея?
medix написа:Сдобих се с ротор Avid G2 203mm на ужасно лошо състояние ,там където вървят накладките на практика по диска е черно като въглен ,минах през един сервиз за колела и те ме отпратиха и ми казаха ,че нищо не могат да направят ,пръснаха го с някакъв препарат ,но нищо.
Може ли да ме посъветвате какво да правя или как да го оправя?
На снимката не е много добре видим цвета му ,но е като отдясната страна на снимката ,черен като въглен.
Ще го монтирам на спирачката вечерта и ще изляза за да видя дали въобще спира.
Ето снимка:
valeo написа:Гоше недавай мнение като незнаеш!
До преди 2седмици караше промакс ,джиткай си с заварената рамка и така![]()
Към автора с циклене според мен ще се оправи.Но после ще трябва и финно шлайфане и полиране и после обезмасляване.
И ще излезе колкото един нов ротор
"Монтажа е висок клас Shimano Deore"
Grifono написа:Малко късно се вклучвам
Според мен с Водна шкурка 800 после мини на 1200 слет това 2000 и накрая 3000 един лист струва от рода на 50 стотинки ако искасш да спестиш пари може само с 800 първо слет това направо 1500 и 3000 , но ще падне повече търкане за диск в такова състояние друго неможе да ми роди главата щом с бензин и тем подобни обезмаслители не става.Но шкурката я сложи на нещо равно докато шкуриш ( трупче ) да може да е равномерно отнемането на матерял.
Поздрави и успех
Гледай при следващото си включване да пишеш по-грамотно, да не стане изключване. Admin.
medix написа:Диска е поправен.![]()
Дадох го да ми го изциклят на машина.![]()
В момента е като нов.Взеха ми 6лв в Дианабад...
@gosh6o
Даваш само тъпи и тъпи съвети ,ако беше някой от по доверчивите и беше направил това с диска си ,което препоръчваш ,щеше да го преееебеш брутално!![]()
Помисли преди да постваш!![]()
Диска беше прегорен!
Как с каране ще се оправи?![]()
Като това е станало от каране?![]()
Бензина какво ще направи?
Ще почисти мазнините отгоре и това е...![]()
Качели на някой да му е изгоряла колата и ти да го съветваш да си почисти боята с малко бензин и така и щяло да се оправи!![]()
Утре ще пусна снимки на диска.
по диска!пикал
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта