А това беше старата машинка

control написа:Мислил ли си за бял Answer?
medix написа:Също така ако ти харесва помисли и за Fireeye кормило 788мм ,доста красиво.
От към здравина също съм доволен ,един път го праснах в едно дърво половината и полетях ,докато цепех между дърветата с около 30-40км,един път паднах на една попивка и то пое целия удар и всички около мен викаха тоя жив ли е...![]()
![]()
Е в крайна сметка кормилото излезна много здраво!
Не бих казал че е по-слабо от Answer-а
icemanlovers написа:Честито и от мен,малко по малко ще дойскусориш всичко,за да стане така както да ти харесва най-много на теб,друдно е до тогава но си струвадобре е станало,дано през 2013 сезона да се виждаме и да караме по родните трасета
Bagwell написа:Честито, макар и не завършено... Доста неща има са смяна.Всичко с времето си. Със здраве да си го караш.
boroborovski написа:Честито със здраве да си го караш и много безаварийни километри ти пожелавам .Би ли споделил каква е рамката на твърдака че ми стана интересно
devinci04 написа:Честито, готино е станало само ако скъсиш малко стержена и ще е още по добре![]()
![]()
darlik_95 написа:devinci04 написа:Честито, готино е станало само ако скъсиш малко стержена и ще е още по добре![]()
![]()
Това ми е задача номер 1 за утре!Мерси.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта