PtD написа:...
elexir написа:Какво значи вилката да има рибаунд?
Какво прави?
Благодаря много на този ,който ми разясни!
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
RAM_HTONE написа:не е ли по-скоро на drag c1 не на climber или имаш нова рамка вече а?
Ozzie написа:0887686327
това го имам в телефона от преди 2-3 години, вече може да е друг
radeviq написа:Колко ще дойде челния ъгъл на рамка On-One 456 Evo със 120 и съответно със 100мм вилка?
With a sagged 150mm fork up front the head angle is 67.3 degreesmtbfan1 написа:Моят въпрос е какви могат да бъдат последствията ако сложа DOT6 на спирачка за DOT4 (просто за информация)? Благодаря, предварително!![]()
bio написа:radeviq написа:Колко ще дойде челния ъгъл на рамка On-One 456 Evo със 120 и съответно със 100мм вилка?
защо смяташ да си купуваш това тежко агресивно чудовище и да го караш с възможно най-малката вилка? ще ореш ли ?!? има доста по-леки стоманени рамки - на по-високи цени.
колега Bace_kz забрави да ти сметне и sag-a
- Код: Избери целия код
With a sagged 150mm fork up front the head angle is 67.3 degrees
nick7120 написа:Искам да попитам възможно ли е да си направя по някакъв начин вилката (suntour duro 130mm) по мека.Сега почва да работи долу горе добре когато хубаво я поблъскам преди това.Мерси предварително!
damadzhana написа:Ако не е чистена (отвътре) и не е сменяно маслото от дълго време - добре ще е да го направиш. Работата на вилката осезаемо ще се подобри.

natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:Приблизително на колко време се сменят масла :
1.Вилка XCR 2011 LOCK
2.Спирачка Shimano
П.П. карам предимно надолу... почти всеки ден![]()
Моля без минуси !!!
BIKERPRO написа:Приблизително на колко време се сменят масла :
1.Вилка XCR 2011 LOCK
2.Спирачка Shimano
П.П. карам предимно надолу... почти всеки ден![]()
Моля без минуси !!!
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:http://www.srsuntour-cycling.com/dstore/products/3466/Forks.html
Kaкво е RTR ?
iFkata написа:Добър вечер в този късен час...
damadzhana написа:BIKERPRO написа:http://www.srsuntour-cycling.com/dstore/products/3466/Forks.html
Kaкво е RTR ?
''RTR: Recreational trail
Work out with your buddies: No rough terrain,no steep climps or downhills! Just floating along the city river or through the forest behind your house.''
Перефразирано - вилка, която не трябва да се мъчи
Просто другите (dj,xc,am,enduro,fr ... ) са стилове колоездене , а RTR го чувам за пръв път ...natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 39 госта